gamzeli__ manolya__ dereotu kaynatıp içebilirsiniz yada maydanoz bana iyi geliyordu ama canını çıkarmadan kaynatın
emosunanasi manolya__ Hala olmadı mı bacım maydanoz filan kaynatsan içsen acaba faydası olabilir mi bende pek bilmiyorum ama
gzmgyk manolya__ Birçok tavsiye var ama ben içipte ertesi gün adet olduğumu bilirim ısırgan otu tohumu ve bal ayrıca hormonlarıda çalıştırıyor acayip birşey tohumu öğütüp balla karıştırın çok iyi
manolya__ Lodoss o kadarını bende biliyorum yeni bir şehre taşındım nerden alacağımı bilmiyorum dedim
edosss26 manolya__ ben sizinle dalga geçmedim gülmedim de farkındaysanız cümlemin sonunda bir kahkaha emojisi yok bilmiyor olabilirsiniz sadece sordum nerden aldığınızı
Sadeceanne2 manolya__ bacım şehre yemi taşındıysan millet ne bilsin hangai şehir hangi belde olduğunu ondan öyle demiş arkadaş dalga geçme gibi bir konu yok yani
manolya__ edosss26 Şanlıurfa ya geldik bugün 5. Günüm ve köyde yaşıyoruz o yüzden nerden alabilir dedim
edosss26 manolya__ çok geçmiş olsun öncelikle biz Şanlıurfa’da değiliz erzurumda oturuyoruz ama aslen şanlıurfalıyız aslında köylerdede manav olması lazım belki pazar kuruluyodur oralara