gunebakann masella Kuzum bu bariz pembe yalancı olacağını sanmıyorum,benim de dpo 9 benimde bugün testim sana benzer çıktı seninkinden daha silik hatta
gunebakann mevsimmbhr Bilmiyorum bacım var mıdır testin markasına pek güvenemedim daha önce kullanan var mı diye post açmıştım ama,markası elite erken gebelik testi
mevsimmbhr gunebakann benımkı de böyle çıkmıştı çok yeni henüz pembe görünüyor besbellı bu da yalancıysa zaten
aynurella_85 masella canim cizgi var kac gun once yaptin adeten once baska testle tekrar dene bence yanilmaz ya
gunebakann aynurella_85 Varsa inşaallah ilerler bacım ya,kan vermeden bilemeyeceğiz insan emin olamıyor 🫤
mevsimmbhr gunebakann başka marka alma ımkanın varsa prodoctor en güvenılır benım onda çıkmıştı bu sekılde vardı var yanı Suan elhamdulıllah 🙏🏻
gunebakann mevsimmbhr Bulunduğum yerde bulamadım bu testi,hep bilinmedik markalar vardı,yarın merkeze inebilirsem orada bulurum yüksek ihtimalle
nejlaknr34 masella bende 17 haftalık bebeğimi kaybettim Allah bir an önce inşallah bana da nasip eder
nejlaknr34 mevsimmbhr inşallah bu ay Klomen kullandım kasıklarım çok ağrıyor korkuyorum kist olmamıştır inşallah