masella Eve gelirken awox buldum eczanede az önce yaptım awoxta silik çıktı. Sabahta days comfortta çıkmıştı. İkisi aynı anda yalancı pozitif veremez herhalde artıkkk🥲 
lokismommy masella çizgi pembiş olduğu için bana pek yalancı pozitif gibi gelmedi inşallah vardır yarın bir kan ver🥹🥹
Esma006 masella awox doğru gösteriyor ya beta 9 iken seninkinden bile silik çıkmıştı haber et kan verince
masella lokismommy en son şubatta kimyasal oldu. Erken kan vermiştim sonra düşüşe geçti😔 erken kan vermeye korkuyorum biraz artık.
masella nejlaknr34 bende 6 aydır ilk defa gördüm. Bu ay nasip olmuştur inşallah sağlıkla. Hiç üzülmeyin önümüzde ki ay belki sizin pespembe testinize yorum yaparız🤲🏻🌸
nur_1207 masella o zaman kan verme biraz daha bekle ✨ bende kimyasal sonrası önce net kırmızı olana kadar test yapacağım 🫶🏻🥲
nejlaknr34 masella bende 17 haftalık bebeğimi kaybettim Allah bir an önce inşallah bana da nasip eder
masella busu1 Allah razı olsun sağlıkla kavuşayım dua edin. 8 ay önce 16 haftalık bebeğimi kaybettim.❤️🩹 Buna sağlıkla kavuşurum inşallah İNŞALLAH🤲🏻🥰
masella nur_1207 8 ay önce 16 haftalık kayıp sonrasında şubatta kimyasal olunca kaybetme korkusundan bir yanım sevinirken bir yanım yine kaybersem korkusu. Yoksa uçarak kan vermeye giderdim kesin dayanamazdım. Umarım bu sefer kavuşmayı nasip eder Allahım🤲🏻❤️
masella Esma006 net çizgiyi görünce kan vereceğim. Beta biraz yükselsin istiyorum kimyasal olmasından korkuyorum 😐
masella nur_1207 ilk gebeliğim 16 haftalıktı 2. Kimyasal oldu. ❤️🩹😔 Bu 3. Olacak Allahın izniyle ve sağlıkla inşallah🤲🏻
bet88 masella çoçoklk güzelll çok sevindim 😍😍😍 sağlıkla gelsin benin bat 26-27 ama hiç umudum yok inşAllah bende tez zamanda