nsrnht umaytos pazartesi gideceğim kendi doktoruma acile gittim yine vermediler sprey mutlaka kadın doğum dr git dedi ağrıdan uyuyamıyorum resmen yaşama hevesim gitti kaç gündür teşekkür ederim canım 🙏🏻
Alara6161 nsrnht sürekli duş almak en etkili çözüm çocuklarmda bile gribi sürekli duşla atlatıyoruz ilaçsız şekilde çünkü çocuklarda suyun altında burnu akıp temizleniyor bizdede öyle sürekli aktif yapınca grip namına bişi kalmıyor.
nsrnht Alara6161 alıyorum canım rahatlatıyor evet ama gece boğaz ağrım nedense bu saatlerde şiddetleniyor yutkunmak ve konuşmakta zorluk çekiyorum artık
nsrnht esiink soğan sarımsak pekmez her şey denedim canım banamısın demedi bende hep boğaz ağrısı olurdu daha önce hep antibiyotik kullanırdım tek duam hamilelikte olmamasıydı ama ne yazık ki oldu😔
Alara6161 nsrnht nerelisin ona göre bi tavsiye vercem karadenizliysen bilirsin biz Giresunlularda helle diyorlar un ve sarımsaktan çorba yapılıyor antibiyotik ten bile etkili bişi
nsrnht Alara6161 yok canım İzmirliyim ama internetten bakıp yapa bilirim belki tavsiye için teşekkür ederim 🌸
busrand nsrnht bende grip oldum ya , burnum kaç gündür tıkalı ve göğüs kafesim ağrıyor , göğüs kafesi ağrıyan var mı ✨