Bende 2 hafta önce olmuştum, 3-4 gündür tamamen iyi hissediyorum kendimi sadece öksürük kaldı. Ihlamur içiyordum akşam 1 bardak çok demlemeden, burun tıkanıklığı için de serum fizyolojik almıştım onunla temizliyordum nefes almakta çok zorlanıyodum çünkü baş ağrısı da yapıyordu o yüzden, ilk günler parol içmiştim geçsin diye. Gece uyurken burun tıkanıklığı daha da arttığı için çift yastıkla yatmıştım işe yarıyor gece uyandıkça fizyolojikle temizleyip rahatlayıp geri uyuyodum. Bende öksürükle birlikte kusma olduğu için kbbye gitmek zorunda kaldım boğaz ağrısı da olunca çok kötü olmuştum, antibiyotik falan vermedi burun spreyi ve boğaz spreyi verdi, burun spreyini iki gece uyumadan önce bir fıs sıktım sadece rahat uyumak için, zaten 3-4 günden sonra kullanmak sakıncalı diyorlar hamilelik olmasa bile. Boğaz spreyini de sabah akşam sıktım 2 gün o ağrıyı aldı hemen. Ateşin varsa mutlaka doktora git ateş çok önemliymiş, ateş olmayınca antibiyotikte vermiyorlar zaten. Öksürük ilacı kullanamadığım için o yadigar kaldı sadece inşallah o da geçicek 🤣 inşallah bir an önce iyi olursun hamilelikte basit bir gribi atlatmak bile can sıkıcı ve zor olabiliyor 🙏🏻