sevgidolubiranne esra_18_ kız bana da aynısını demişti atayım bak Of o kadar çok şey sormuşum ki 6 ay öncesine gidemedim ama bana da aynı şekilde söyledi cidden . Böyle kuruma olmaz bu bildiğin pembe
gullce esra_18_ Bende kullanmıştım bu markayı ama kuruma çizgisi görmemiştim hiç. Pozitife benziyor, çok yenidir belki. 26 yada 27 gibi tekrar dene bakalım, inşallah hayırlı ve pozitif sonuçlar alırsın 🙏🏼🌸 Yada direkt kan tahlili ver 🫶
rabia4921 @“bebekisteyen” bende öyle sizin gün 2 yıldır evliyım ilk seneme gebe kaldım ama kimyasal oldu ondan sonra hemen düşündüm adet düzensizliği oldu çok istiyorduk eşimle ama herhangi bir doktora gidip tedavi görmedim son bu aylarda artık test alıp her ay bakıyordum bi kaç kere yani sonra nasip ne zmnsa o zmn belki olur belki olmaz böyle daha hayırlı dedim Rabbimin bildi var dedim ama ben anne olacam diyordum birgün ve kafama takmamaya başladım düşünmedim çok afedersin ilişkiye girdiğim zmn oldumu acaba strest fln hepsini biraktım ve o ay hamile kaldım doktora gitim kan verdim ama gebelik için değil adet düzensizliği için yine gitim doktor gebesin 4689 beta dedi ben şok hayır dedim baktı kese var var yani hiç beklemedin bi anda Rabbim öyle güzel nasip ediyor ki şuan 17+6 oldum
beibek esra_18_ canım yapay zekaya bakılırsa benim pozitif çift çizgi testime negatif dedi bence bir kan ver pozitif 🥹😍