esra_18_ ben artık elendim kızlar birdahaki ay daha iyi sonuçlar alırım belki yada adetim geçikirse kan veririm o daha net sonuç çıkarıyor @masella @bet88 @Mervedd06
sevgidolubiranne esra_18_ canım ben bi ince çizgi gördüm ama umut vermek istemem bi bakar mısın hafif pembelik oldu mu sonrasında bende böyle çoook silik öğrendim . Markası ne testin
bebekisteyen esra_18_ ben bir buçuk yıl denedim hatta ikinci yıla gidiyordu derken bebiş sürpriz yaptı Allah nasip etti çok şükür Rabbim kimseyi aratmasın 💗
sevgidolubiranne esra_18_ markasını söylersen net birşey söyleyebiliriz 🥰 birde son halini at bakalım yorumlayalım
sevgidolubiranne esra_18_ aşkım bu test pozitif 🥰 şu an değerler tahminimce 30 larda gelir Buda benim testimdi 🥰 aynı marka
esra_18_ sevgidolubiranne ne pembe ne gri bende anlamadım banada kuruma çizgisi geldi ama kuruma çizgiside orda olmaz herhalde ümitlenmekte istemiyorum şimdi yaptım 5 dakika bekledim birşey yoktu 1 saat uyudum uyandım böyle olmuş bilemedim
sevgidolubiranne esra_18_ aynı benim gibi bi cam kenarında çeker misin bide öyle bakalım ay bende heyecanlandım kız 😃 Güneş düşmesin ama ışık olsun
esra_18_ sevgidolubiranne bilmiyorum yaa üzülmek istemiyorum yapay zekaya sordum kuruma çizgisine benziyor dedi birde sonradan oluştu ya bilemedim ilk gebeliğim olacak üzülürüm 😢
sevgidolubiranne esra_18_ kız bana da aynısını demişti atayım bak Of o kadar çok şey sormuşum ki 6 ay öncesine gidemedim ama bana da aynı şekilde söyledi cidden . Böyle kuruma olmaz bu bildiğin pembe
gullce esra_18_ Bende kullanmıştım bu markayı ama kuruma çizgisi görmemiştim hiç. Pozitife benziyor, çok yenidir belki. 26 yada 27 gibi tekrar dene bakalım, inşallah hayırlı ve pozitif sonuçlar alırsın 🙏🏼🌸 Yada direkt kan tahlili ver 🫶
beibek esra_18_ canım yapay zekaya bakılırsa benim pozitif çift çizgi testime negatif dedi bence bir kan ver pozitif 🥹😍