masum3434 emosland canm merhaba benmde kanamam oldu ilaç vs kullandinmi ve beta yavaş ilerliyor benim 17 si 51.8 le öğrendim 22 si 151 24 u de 185 çıkmış daha kanama olmadı ama iki kat ilerlemiyor
bilmeden masum3434 masum3434 merhaba betanın 48 saat içerisinde 2 katına çıkması beklenir kimyasal gebelik olabilir maalesef 48 saat sonra tekrar ver istersen
seyma1414 bebekisteyen oksansa Kızlar emzirmeye hazırlığı ölçtüğüm çalışmama katılır mısnız 5 dk bile almaz https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdudBWVx12tM-1AkBZa5rhuyBWMwd1CWWD04Cy4dVrAoYzA9w/viewform
seyma1414 Kızlar emzirmeye hazırbulunuşluğu ölçtüğüm çalışmama katılır mısınız https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdudBWVx12tM-1AkBZa5rhuyBWMwd1CWWD04Cy4dVrAoYzA9w/viewform
Kbr_glr3349 bilmeden Benimde hcg 14 Eylülde 32.8 16 Eylül 120 çıktı 21 Eylülde 425 çıktı Hafid koyu leke görüyorum normal mi
bilmeden masum3434 yavaş ve dengesiz ilerliyor biran da değer düşüyor benim de ilk gebeliğim de böyle olmuştu sen tekrar ver bence bazıların da nadir de olsa artış oluyor inşallah değerin artar masum3434
aslialacam iremle kimyasal gebelik olduğunu öğrendim, 1-2 saate kanamam başladı. Benim ilk bebek kaybım değil, 5 ay önce de 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu karnımda
fatmakutay aslialacam Canım senin adına çok üzgünüm Rabbim nasip edecek asla ümidini kaybetme ve tavsiyem kafana takma diyeceksin ki söylemesi kolay kendimden örnek vereyim bi kızımı depremde kaybettim ve babasını sonra 3 sene geçti evlendim anne olacağımı öğrendim 6 şubatta kızımı kaybettiğim tarihte sonra onu da kaybettim ve şuan gebeyim Rabbime isyan ettiğim çok oldu anlık gafletle insanoğluyuz sonra tövbe ettim neden olmuyor diye ama sonra sustum bekledim dua ettim olacak dedim Rabbim verir dedim neden olmasın ve hep şöyle düşündüm tek nefes bizde emanetiz olacaksa zaten olur olmazsa da kendimi öldürsemde her gün ağlasamda sonuç değişmez 🤲 dualarımdasın…
aslialacam altnts36 ben de 5 ay önce 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim, kürtaj yaptılar. Dün de hamile olduğumu öğrenmiştim, bugün de kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. İnşallah senin bebeğin sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir
tuanaalan oksansa ay allahım berbat 14+5 teyim allahım böyle bir kusma böyle bir uykusuzluk böyle bir işkence yok herkes geçiyor diyor inanmayın geçmiyor bel ağrısı hele aman yarabim feci 😞 dua edin bana kızlar biraz iyi olayım tuvalet kapısından kalkmıyorum
sevgikaya46 tuanaalan 15+4 deyim ben bulantılarım biraz biraz oluyor ama düzenli olarak ilaç kullanıyorum herkes geçiyor o zamanlardan benim kuyruk sokumu kemiği kırık olduğu için bel ağırım sancım normaline göre iki katı oturamıyorum bile
zeyno1905 pelinsb0 Benim adet günüme göre 6+6 olmam gerekirken 4+7 olarak gözüküyorum kese 11 mm içinde kese var ama bebeği daha görmedim. Eğer haftaya oluşmazsa sağlıksız gebelik diyeceğim dedi. Öyle bir ihtimal var mı ?
pelinsb0 zeyno1905 Ben ilk gittiğimde adet tarihie göre 6 hafta 2 gün dendi gebelik keseni gördüm bebeğid gördüm gibi dedi kalp atışını duymadım dedi nedenini sorduğumda gelişimi durmuş olabilir veya küçük olduğundan dedi yeni gittiğimde kalp atışını duydu ama 6 hafta 4 günlük dedi aslında ben ilk gittiğimde bebek 5 hafta 2 günlükmüş yani aslında olması gereken zamanda duyuldu kalp atışı umarım sizde güzel haber alırsınız ama doktorlar tabi her ihtimali söyleyip hazıramaya çalışıyorlar büyük ihtimalle