bebekisteyen emosland çok çok geçmiş olsun sağlıklı doğuracağınıza inanıyorum 15 haftaya kadar gelmişsiniz maşallah amin Rabbim isteyen dileyen dualarından eksik etmeyen herkese kolaylıkla hayırlısıyla nasip etsin 💗
gzmkann altnts36 çıkar canım benimde ikinci hamileliğim adet tarihini bir gün geçince hemen kan verdim 2300 küsür çıktı beta
aslialacam altnts36 dün bende test yaptım çok silik çıktı, beta-hcg verdim 26 çıktı. Bugün tekrar gittim de doktor daha çok erken 5 ekimde gel keseye bakalım dedi. 48 saat arayla kan ver dedi
hediyeandi Bende 9 hafta 2 günlük hamileyim🥹 mide bulantılarım vs olmadı çok, gayet iyiyim şimdilik. Çok şükür🙈
altnts36 İkinci bir testi yapayım dedim o teste bozuk çıktı yani iki çizgi de çıkmadı 40 saat arayla bir daha yapayım dedim de o teste bozuk çıktı zaten akşam da bir kan vermeye gideyim dedim inşallah kan sonucuna göre sizleri de haber ederim
mevsimmbhr oksansa pek bısdy yapmıyorum şuan normal hayata devam ilişki yasağı koymadı doktorum öyle pek hıssetmıyorum normal gibiyim
altnts36 aslialacam ben de bir kez düşük yaptım yani kimyasal gebelik geçirdim ve tam çok düşüktü gitgide düştü zaten bundan altı ay önce oldu bu olay hani şimdi tekrar istiyoruz ikinci çocuk teste çok silik bir çizgi gördüm 48 saat sonra tekrar denemek istedim sabah yapacaktım testte bozuk çıktı hani ikisi de çizgi çıkmadı akşam kan vermeyi düşünüyorum adet günüme göre bugün tam üç haftalık olmuş oluyor inşallah hani vardır Rabbim sağlıklı sıhhatli hepimizinkini kucağınıza almayı nasip etsin
iremle canss_ be aslialacam ya çok üzüldüm Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah kaç gün sonra geldi ki kanama
canss_ secilnazx ben şuan 5+4 üm henüz duymadım haftaya kontrolüm var duyabiliriz de duymayabiliriz de dedi doktorum
aslialacam altnts36 ben de 5 ay önce 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim, kürtaj yaptılar. Dün de hamile olduğumu öğrenmiştim, bugün de kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. İnşallah senin bebeğin sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir
aslialacam iremle kimyasal gebelik olduğunu öğrendim, 1-2 saate kanamam başladı. Benim ilk bebek kaybım değil, 5 ay önce de 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu karnımda
pelinsb0 Merhaba kızlar adet günüme göre 7 hafta 2 günlüktü geçen hafta gitmiştim kalp atışını duymamıştı doktor bugün tekrar gittiğimde kalp atışı duyuldu ama 6 hafta 4 günlük dedi bu durumu yaşayan var mı aranızda normal mi
sudercn pelinsb0 benim de sat 30 temmuz ama 5 agustos baz alındı çünkü pcosluyum sen de olmasa bile gec yumurtlama gec döllenme olduğu icin oyle gözükmesi normal
zeyno1905 pelinsb0 Benim adet günüme göre 6+6 olmam gerekirken 4+7 olarak gözüküyorum kese 11 mm içinde kese var ama bebeği daha görmedim. Eğer haftaya oluşmazsa sağlıksız gebelik diyeceğim dedi. Öyle bir ihtimal var mı ?
kdr_96 pelinsb0 hiç korkma bazen öyle olabiliyor geç döllenme olmuştur. Bende 10 haftalığım ama adet tarihime göre 11 hafta sıkma canını normal böyle seyler.