Elwing6 *İlke ,*gökçe,*gökçen,*ekin,beren ? Babamizda *janset (günesin dogusu) (cerkes ismi) ,n de ısrarcı..
Elwing6 renes janset bana yabanci isim gibi geliyo ama kocam cocuk gibi heyecanli :) ne yapicaz bilmiyorum
Elwing6 Burcukkk gökçe ilke arasinda cok gidip geliyorum kulaga ilke daha guzelmis gibime geliyor..ne zor seymis isim :)
Burcukkk Elwing6 insan birini seçse diğerinde aklı kalıyor onu seçse başkasında biz de kız olursa arjin diye düşünüyoruz kürtçe bi isim anlamı da yaşam kaynağım gibi bişey ❣️❣️
Eymnm Elwing6 Oğlumun ismi Eymen,Beren ismini çok beğeniyordum hemde anlamını çok beğendik oğlumun isminede uydurmak istedik,evet herkes gibi bizde kararsızdık iki isim koyalım dedik sonra vazgeçtik diğer isimleri eledikk ve Beren kaldı😃
Elwing6 Eymnm bizde baba cok israrci jansette kesin net ama benim icime sinmiyo bu sefer bana kiyamiyo ben tam bir kararsizlik abidesi 😥 saglikla gelsin güzel beren adi gibi akilli guclu kuvvetli olsun.ben daha cok ilke ülkü ekin gibi isimleri seviyorum sanirim..
Sevimnaz Elwing6 Iki isim koyun janset ekin ulama olduğu icin kulağa uygun geliyor ekin ada istiyorum bende kız olursa biri eşimin biri benim istediğim 😁
Elwing6 Sevimnaz bu gidisle oyle olcak bana neler vaad ediyor bir gorceksiniz :) cocuk gibi rusvet 😅😅