beyzanurcarikci 13 haftalıkken anensefali akrani teşhisi kondu hani kafatası oluşmadı beyin dışardaydı Buda hasta değil yaşamacak bir bebek demekti 6. Aydan sonra karnım sadece su ile dolacak sezaryen için yalvarırsın dediler ve anenenin zehirlenme ihtimali vs bir sürü şey doktor araştırıp normal doğum şansımın olduğu haftaya kadar beklemek istedik bana kalsa doktorlara inanırdım da katil ilan edildim 10 doktor gezswmde ölücem çocuğun dediler bende aynı bedende son günlerimi iyi geçirmeye çalıştım 16. Haftada artık özeldeki doktorumuza gittik akşam vakti acil çağırdı hatta günüm kalmıyordu oda artık bu günah değil anneyide öldürmek oluyor diyince eşim hemen onayladı herşeyş ertesi gün devlette şehir hastanesinde işlemlerimi yaptım suni sancıyla 2. Günde doğumum oldu görmedim görmek istemedim de açıkçası evet doğumu süreci güçlükle yürttüm ama buna dayanamazdım yasakmışta zaten hemşireler gözümü kapattılar aldılar bir mezarı var en azından kimine göre et parçası ama morgtan aldığımda bütün bedenine gayette sarıldım kafasını okşayıp öptüm üzülmeyenler cinsiyetini duyunca üzülmüştü erkekti neyse yine kötü oldum böyle hikayem sürecim doktorlardan herşeyden memnun kaldım eşim saolsun ne zaman toparlanırsan düşünülür dedi genciz sağlıklıyız önemli olan psikoloji dedi oda iyi değildi ama ben çok daha ağır geçirdim 5. Aydan sonra bende artık istiyordum ikimizde hazırdık 4 ay sonunda nasip oldu 17+3 olucak yarın bugüne kadar hala daha ağır iş yapmayarak hatta genel olarak stressiz ve iş yapmayarak geçirdim eşim dahil herkes benden pimpirikli bakalım inşallah sağ Salim kucağımıza alırız bu defa ne olursa olsun bu hayatta evlat çok başka