gamzeakarsu17 5334r 14 15te garip bir pıt hissediyodum günde 1 2 kere 16da net tekmeler aldım.bebek önde plesenta arkada olduğu için çok hissediyorum hareketlerini
edaa240214 5334r ikinci gebeliğimde ilk hareketini 13 14 haftaya da hissetmeye başlamıştım kalp atıyor gibi tekmelemeler vardı
ilknur0_13 Merhaba ben 17+2 ikinci gebeliğim ama ilki 16 da kaybettim hareket o hafta veda edeceğim belki hissetmiştim ama şuan düm düz uzansam bile hissetmiyorum normal mi erkek bebek
saadetsk 19 da hissettim kelebek kanat çırpması gibi 😊 İlk gebeliğim bu arada. Sanırım ikinciler daha erken hissediliyormuş
Kubracns saadetsk canım ilk gebeliğimde 21 de hissetmiştim ikinci gebeliğim şuan 12 haftalıkken hissediyordum minik minik kasıklarımda bunu da araştırdım ilk gebelikte karnımzdaki kaslar sıkı olduğu için hissetmemiz geç oluyormuş ama ikinci gebelikte bu kaslar daha önceden gevşediği için daha çabuk hissediyorsun hareketlerini daha çabuk göbüş belli ediyor kendini ❤️🌺
5334r rabiaaras0 hıssederız ınsalalah en kısa zamanda harekeltlerı hıssedınce ınsanın içi rahat oluyor bıraz daha
_aytenn rabiaaras0 kaçıncı gebeliğiniz benimde üçüncü gebelik yarın tam 18 olacağım ama hala hissetmedim bide karnım çok yumuşadı ya bebek yok gibi normal mi acaba size de hiç oldu mu böyle
Burcu81- 5334r benimde ikinci gebeliğim 16+1 daha hissetmedim 14 hafta falan çok erken bence nasıl hissediyorlar anlamadım
eylemtprk Burcu81- bende 13+5 böyle tekme değil tabıkı içinde gaz varmış gıbı hıssedıyorsun sabah 8 de hissettım içinde bir hareket hıssedıyorsun ama canlı canlı karnında görmedim tabiki
esma_acun 5334r ben 15 bitince hissettim gibi oldu ama emin değilim şuan 16 bitti çok hafif hissediyorum.
kader_00_ 5334r 16+4 haftalığız kasığımın ortasında durur genelde dün ortadan sol tarafıma geçişini alelelen hissettim iki senenin ardindan içim bir garip oldu 😀😀
esmako_ Ben çalıştığım için gün içinde hareket varsa da hissetmiyorum akşam da uzanıyorum ama 2 gün önce sol yumurtalık üstünde pıt pıt pıt hissettim 2 gündür yine yok normal mi bilmiyorum doktor 20. Haftadan sonra ancak olur demişti beklemedeyiz 🥲