hemingway t89_ esindemirr_ sudenaz_yilmaz ilkgozagrim23 ayaznannesi bilgilendirme için ayrı post açtım profilimden bakabilirsiniz ❤️
esindemirr_ hemingway bende diyarbakırdayım doğum çantasını nerden aldın aşkım bide doğduktan sonra mı gidip aldın
sudenaz_yilmaz hemingway nereye sormam gerekiyor canım bide bu yenidoğan paketi ile doğum çantası aynı yardım mı
fikretbaciniz hemingway tek senin demi başka çocuk yok tek seferlik 5000 aldın ya benim de üç tane olduğu için 6500 alıyorum ikizlerden dolayı
beybimsiii hemingway bende burda yaşıyorum canım ama şuan gündemde sadece 1.2.ve 3.cocuk parası var onun dışında canta bez mama vs.belediyler veriyordu şuan yok sanırım o yardımlar ben 4 yıl önce bu yardımı almıştım
hemingway beybimsiii ben 6 haziranda bu yıl doğum yaptım Kayapınar belediyesine annem gitmiş doğum belgesiyle beraber ona verdiler bez, ıslak mendil, bir takım, pişik kremi, şampuan, ateş ölçer, müslin bez verdiler bize
supermoms sumeyyeravza benim ikinci çocuğum 23 günlük oldu daha ödeme almadım ay sonu yatıyormuş 5 sene boyunca yani 2031 e kadar aylık 1.500 ₺ alıcam ama diğer yardımlardan bilgim yok süt parası var bir kereliğe mahsus o da
nazende17 hemingway bunlara doğumdan sonra başvuracağız değil mi benim ilk doğumun da bilmiyorum hiç🥰
hemingway nazende17 evet yavrum doğumdan sonra 😊 E devlet üzerinden başvurdum ben tabi önce doğum bildirimi yapılması lazım
HakanKemal hemingway ben 2.çocuk için her ay 1.500alıyorum ankara başkent karta başvuru yaptım her ay 1.5 yatıyor gıda parası 750 de mama ve bez parası olarak yatıyor ama o 1.5la mama ve bez alabilirsin sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istersen belediyeye veya yakınds bulunan muhtarlığa git durumunu anlat yardımcı oluyor