hemingway miniksusamtanemm yok canım ben 6 haziranda doğum yaptım temmuzun sonu yatırdılar belli bir günü oluyor zaten haber veriyorlar haberlerde
fikretbaciniz hemingway tek senin demi başka çocuk yok tek seferlik 5000 aldın ya benim de üç tane olduğu için 6500 alıyorum ikizlerden dolayı
barlas_2020 Bildiğim kadarıyla 1. Çocuk için tek seferlik 5 bin. Çocuk için 5 yıl boyunca aylık 1500. 3.ve üzeri çocuk için 5yıl boyunca 5000 Aile sosyal hizmetler tarafından veriliyor
ayaznannesi hemingway benim 3. Çocuğum ikiz gebelik diğeri de 4 .çocuk olacak acaba ben ne kadar Alaçam etrafındakiler 10 bin Dior da
hemingway ayaznannesi sanırım 3 çocuk ve üzeri sabit 5 diyorlar da yine de öğrenmek lazım pek emin değilim
hemingway t89_ esindemirr_ sudenaz_yilmaz ilkgozagrim23 ayaznannesi bilgilendirme için ayrı post açtım profilimden bakabilirsiniz ❤️
ahbuben hemingway siz tek seferlik 5 bin alırsınız o zaman devletten Tek çocuk tek seferlik 5.000 İki çocuk 5 yıl boyunca ayda 1.500 Üç çocuk ve üstü 5 yıl boyunca ayda 5.000 Ödemeler böyle 01.01.2025 ve sonrası doğan çocuklar için geçerli