Sumeye Merhaba kızlar cinseyeti daha öğrenemeyenlere bi fikrim var ve kesin çıkıyor kim bana sorduysa söyledim ve çıktı çünkü çözdüm bu işi kesenin sağda mı solda mı kızlar siz söyleyin ben cevapliyim👍
Sumeye Ysn valla ama benim ilk çoçuğum sağdaydı erkekti düşük oldu zaten şimdi ki solda doktor kız dedi ve kuzenim ki de solda ben ona kız dedim öyle çıktı solda olan çoğu kız ve sağda olan erkek çoğu işte ☺️
Sumeye Rknvlkn ama şu ki ilk kese sağdamıydı soldamıydı mesela benim önce soldaydı sonra sağa gitti ilk nerdeyse önemli
Rknvlkn Sumeye valla keseyi bilmiyorum ama hep sağ taraftan muayene ediyo doktor ve sağ yumurtalığında döllenmiş demişti şuan 17 haftam bitiyor ve emin olmayarak kız gibi dedi öyle detaylı ultrason bekliyoruz 😊
Sumeye Rknvlkn hayırlısı olsun ne diyelim ☺️ Benim 18 haftalık oldum bu gün gittim hastaneye kıza benziyor dedi ama bence kız çünkü solda
esractn Sumeye 11 haftalıkken ki ultrason resmi. Baska yok elimde maalesef https://i.hizliresim.com/ZXyZ7k.jpg
esractn Sumeye ikiz canım cinsiyeti kesin değil biri erkekde diğerini bilmiyoruz halâ 26 haftalik olduk 🤦🏻♀️
Sumeye Rknvlkn ha bide erken hareket eden erkekler oluyor benim daha hareket YÖK omdan ben Emin’im kız
Rknvlkn Sumeye bende hep erkek hissettim nedense ama doktor kıza benzetti ilk gebeliğim zaten sağlıklı olsun da 😊
Sumeye esractn ne güzel rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin valla cinsiyetin bi önemi yok ya sağlıklı olsunlar da yeter
esractn esractn herseyden onemlisi saglikli olmalari zaten🙏🏻 canim erken dogum riskim var henuz biseyleri yok ondan merak ediyoruz 😊