durununannesi1 busbus222_ kabul etmezdim net zaten kendimi zor idare ediyorum bide milletle uğraşamazdım kendisini bilse zaten karnı burnunda birinin evine gelmek istemez bencilce düşünmüyorsun yani
busbus222_ durununannesi1 biz bazen konuşurduk hamileyken ve doğumdan sonra gelenlere bin tane laf söylerdi sürekli işte çocuğumu görmelerini istemiyorum gibisinden yok hamileyim yapamıyorum bende hak verirdim ona ama şimdi aynısını bana yapıyo
Ayss1907 busbus222_ ay şaka mı ben okurken sinirlendim valla 1-2 gün olsa olurda ev ne zaman bulcaklar da taşınacaklar biraz zorlayıcı ama madem geliyorlar kabul ettin yardım iste ki saf değildir herhalde hamile kadından hizmet beklenmez😅
busbus222_ Ayss1907 yani ben söylemeden yapması gerekir zaten ya çok saçma bişy olacak zaten ben yapamıyorum yatak ser et kendileri ya da eşim yapacak mutfak zaten bin defa oturup kalkıp iş yapıyorum bilmiyorum nasıl olacak
busbus222_ kincikupelikiz hakksınız asla kolay değil bizde taşındık abartısız bir yıla yalın ev aradık gerçi bunalarınki o kadar uzun sürmez ama yine de olsun söyledim de kendini davet ettirdi
busbus222_ deletedmom0913 hiç belli bişyde yokmuş ev tutup elektrik su temizleme vs işi bile ne kadar sürüyor kendisine sen orda kal eşin gelsin halletsin sen o çocukla nereye geleceksin dedim tabi ben bilmiyorum planı kurmuş kafasında ama zaten ben uzun tutamam
deletedmom0913 busbus222_ ay saçmalamasın allahaşkına insan kendi annesiyle bile aynı evde anlaşamıyor bi iki gün misafir ederim sonrasında başlarının çaresine baksınlar rahatsızım evde rahat etmek istiyorum falan diyin kabul etmek zorunda değilsinizki
busbus222_ ikiprensannesi___ evet vallahi kolay değil ya çok saçma işler yapıyorlar bi ortak arkadaşımız daha var onlarla da sürekli daha çok konuşuyorlar onlara gitselerdi yani ne bu saçmalık
ikiprensannesi___ busbus222_ söylesene güzelce bak hamilesin bide yazık günah ya valla harap etme kendini gelirlerse misafir umduğunu değil bulduğunu yer
busbus222_ emosunanasi eşimde aynısını dedi nie beni aramadılar ki dedi aslında eşi anlayışlı adam yok abi biz yer bakarız demiş ama benim arkadaşım böyle bir şey demedi ki
emosunanasi busbus222_ Heee geçici olarak ev filan apart vs kiralasalar bi dünya para verecekler kadın güya beleşe getirecek oh ne ala kadında kurnazlık sezdim ilk biraz ağırdan hareket et soğuk gibi filan dur anlasınlar da utanıp giderler belkş
busbus222_ harika3838 ya o kadar haklısınız ki ben hamileliğimden beri canımdan can gitti aslana kimseye taviz vermedim bunlar resmen insanı o kadar darlıyo ki
busbus222_ annisiiy çıkar için olduğunu anlıyorum zaten hakksınız bu günden sonra da net anladım en fazla gelip bir iki gün kalsınlar benden bu kadar mesafemi koyarım
annisiiy busbus222_ valla ben arkadaşıma zorda kalmasın diye yardım ettim üstüne hasta oldum işi bittikten sonra o her gün arayan kız aramaz oldu boşver canım hiç taviz verme
busbus222_ _pearl vallahi ya tamam konuşuyoruz gülüyoruz ediyoruz ama bir yere kadar akrabaya bu kadar taviz vermem git otelde kal yani insanlar nasıl rahat edebiliyor ki böyle
busbus222_ seherxxx ya ben o kadar şaşırdım ki ne diyeceğimi bilemedim mahçup olmakta istemedim ama dönüp durumuma bakınca çok saçma bir iş zaten her şeyi kendi kendime yapıyorum bide başkasının yükünü mü kaldırayım
Ayss1907 busbus222_ sen çok yorma kendini normal kendinize nasıl yapıyorsan bi tık fazlasını yaparsın yardım eder herhalde o durumda
_pearl busbus222_ evet millette ne yüz var ben hayatta söylemem ya doğurcaksın az kalmış kabul etme insan son zamanlarda zor kalkıyor yerinden bir de milletin arkasını toplucaksın
busbus222_ _pearl vallahi öyle ben diyorum ki hani normal misafir bir yere kadar da yatılı misafirin yanında akşama kadar nasıl oturup kalkar hamileyken insan daha gerisini de düşünemiyorum ya