busbus222_ Kızlar şimdi ben iki sene önce eşimin iş arkadaşının eşiyle tanıştım işte biraz samimi olduk git gel falan oldu ama en çok onlar bana geliyordu bizim arabamız yoktu ve onlar sürekli bize gelirdi . Neyse arkadaşımda öğretmen sonra tatilde memlekete gittiler bir yıldırda orda çocuğu oldu ve izne ayrıldı şimdi de tekrar bizim buraya gelecekler işte aradı bana sizde kalabilir miyiz ev bulup taşınana kadar diyo benimde burda bilen bilir kendisi de biliyo riskli hamileliğim var ikiz ve erken doğum riskim var kendimi zor taşıyorum ben de ne yalan söyliyim hemen evet demedim eşime söyledim o da ben ne söyleyeyim ayıp olur samimiyiz sonuçta dedi normalde eşim böyle şeyleri asla kabul etmez ama siz söyleyin hem hamileliğim zor geçiyo artık 30 haftamdayım hemde afedersiniz tuvalet sorunum var sürekli tıvaletteyim işte hamileliğin verdiği rahatsızlık akşam yatılı nasıl olur bizim burası sıcak evde yabancıyla hiç alışkın değilim kızlar bunun yemeği var hizmeti var şusu busu var küçük çocuğumda var kendileri asla böyle bir şey kabul etmez ama neyse bu akşam geliyoruz diyolr birde siz söyleyin ben mi çok kötü düşünüyorum ama vallahi halim yok ya 🤦♀️🤦♀️
mom2_1 busbus222_ Hayır hiç te kötü düşünmüyorsun çok bencilce geldi arkadaşının söylediği. Bide zamanda belli değil hani dese iki gün kalcaz bi şekilde idare edilir belki. Bende hamileyim vallahi yeri geliyor eve yemek yapamıyorum . Sen hizmet etmen gerekecek yemeği çayı çorbası yatak hazrla falan filan bence açıkça söyle riskli gebelik geçiriryorum çok halsizim sizinle ilgilenemem falan de yani yazık ya
Gzde_defne busbus222_ ev bulup taşınıncaya kadar kaç gün canm ya ne kadar bencilce hadi bi iki gün olsa neyse. Bence hiç hizmet etme bişeyde yapma gelince kendi yapsın sanada baksın.kusura bakma riskli hamileliğim var yapamıyorum dersin
BKZ busbus222_ ay çok saçma nasıl teklif ederler bunu ya şimdi yok desen olmaz kabul etsen olmaz Allah yardımcın olsun gelirlerse de rahat ettirme giderler
Masal777 busbus222_ eğer samimiyet gerçekten varsa gelebir benim bı arkadaşım var keşke gelse ben ona hizmet değil de o bana yapar oyile değilse gelmesin
busbus222_ mom2_1 ya böyle çıkarcılık yüzünden vallahi arkadaş edinmek istemiyorum ki uzaktık ben biraz geri çekilince işte eltim bana yemek yaptı eltim çoğuma baktı bende evi toparladım falan dedi e tabi yapacak sonuçta kardeşinin eşisin bide o bile yapmak zorunda değil bide benim hamileliğim var o kadar çıkmazda kaldık ki 🤦♀️
mom2_1 busbus222_ Ya ben bile aşırı sinir oldum düşüncesizlik bu bana göre. Valla açık açık söyle küserse se küssün
busbus222_ Gzde_defne şu an oturunca bile bi o tarafa bi bu tarafa yamuluyorum daha gelip ev bulacaklar sonra da eşyaları gelecek memleketten açıkça söyledim de çok şey yapmadı ilk defa böyle biriyle karşılaştım
Gzde_defne busbus222_ valla zor ya bilemedim. Bunu teklif etmeleri saçma zaten hemen olacak işler de değil.
busbus222_ BKZ Allah razı olsun canım ben önce kabul etmedim hemen işte öğretmen evi bakarım dedi sonra baktı doluymuş dedi çok zorda kaldım inan ki
busbus222_ mom2_1 söyledim ama anlamadı ki her durumumu da biliyor hamileliğimle ilgili riski o hamileyken burda hep bana gelirdi ben hiç gitmedim vallahi onda da ben hizmet ederdim küçük çocukla
busbus222_ Masal777 vallahi samimiyet şöyle konuştuğumuz kadar canım İnan ki kalacak kadar değil bide herşeyi geçtim hamileliğim zor çoğu zman sofrayı kaldırdığım gibi dalıyorum kanepede ayakta duramıyorum bel ağrısından kendisi de bilir
kincikupelikiz busbus222_ pardon da ne münasebet 😅 ev ne zaman bulacaklar belli mi ki öyle sanki hemen bulunan bir şey bence güzelce söyleyin böyle böyle bir durumum var o yüzden müsait olamam diye
busbus222_ kincikupelikiz hakksınız asla kolay değil bizde taşındık abartısız bir yıla yalın ev aradık gerçi bunalarınki o kadar uzun sürmez ama yine de olsun söyledim de kendini davet ettirdi
deletedmom0913 busbus222_ 1-2 gunlugune misafirliğe gelse tamam derim ama ne kadar kalacakları belli değil ben öyle belirsizlik sevmem. Sizin yerinizde olsam bir iki gün misafir edeyim sizi vs diyerek kibarca reddederim.
busbus222_ deletedmom0913 hiç belli bişyde yokmuş ev tutup elektrik su temizleme vs işi bile ne kadar sürüyor kendisine sen orda kal eşin gelsin halletsin sen o çocukla nereye geleceksin dedim tabi ben bilmiyorum planı kurmuş kafasında ama zaten ben uzun tutamam
ikiprensannesi___ busbus222_ çok saçma ya kaç gün kalacakmış ki daha evini bulmamış ne kadar samimi olursam olayım asla kabul etmem he şöyle olur evini ayarlar taşınma işini ayarlar eşyası cartu curtu gelesiye kadar kalsın 1 2 gün ama daha ev bulmamış etmemiş bi ev bulmak kolay değil annemler 1 senedir ev arıyor bulamıyor mesala
busbus222_ ikiprensannesi___ evet vallahi kolay değil ya çok saçma işler yapıyorlar bi ortak arkadaşımız daha var onlarla da sürekli daha çok konuşuyorlar onlara gitselerdi yani ne bu saçmalık
emosunanasi busbus222_ Aboo bu ne bencilce davranış ayrıca önce eşini arayıp sormaları gerekirdi eşinde sana söylemeliydi ne dersin diye . Belkide eşin gelin bizde kalın dedi . Yoksa bi insan nasıl düşünmez ki bunu
busbus222_ emosunanasi eşimde aynısını dedi nie beni aramadılar ki dedi aslında eşi anlayışlı adam yok abi biz yer bakarız demiş ama benim arkadaşım böyle bir şey demedi ki
harika3838 busbus222_ merhaba zor bir durumda kalmışsınız ama 2 can söz konusu, Allah korusun olumsuz bir durum yaşasanız ne siz ne onlar bunun yükünü kaldıramaz bence, asıl samimi iseler kusura bakmamaları gerekir, kabul etmemek en doğrusu
busbus222_ harika3838 ya o kadar haklısınız ki ben hamileliğimden beri canımdan can gitti aslana kimseye taviz vermedim bunlar resmen insanı o kadar darlıyo ki
annisiiy busbus222_ bence açık açık söyle kabul edemeyeceğini zaten insanlar nankör eğer istediklerini yaparsan iyi oluyorsun yapmazsan senden kötüsü olmuyor o yüzden çıkar için seninle arkadaşsa zaten hiç olmasada olur boşver
busbus222_ annisiiy çıkar için olduğunu anlıyorum zaten hakksınız bu günden sonra da net anladım en fazla gelip bir iki gün kalsınlar benden bu kadar mesafemi koyarım
seherxxx busbus222_ hiç eşime sorayım falan demene bile gerek yok bence zaten arkadaşınsa gebe birine belirsiz süreli bir de kalmaya gelmeyi teklif dahi etmemeli. Kusura bakma bu halde kabul edemem de geç. kızlar fazla mı takıyorsunuz insanları o seni düşünüyorsa sen onun ne düşüneceğini hiç düşünme
busbus222_ seherxxx ya ben o kadar şaşırdım ki ne diyeceğimi bilemedim mahçup olmakta istemedim ama dönüp durumuma bakınca çok saçma bir iş zaten her şeyi kendi kendime yapıyorum bide başkasının yükünü mü kaldırayım