rozdemirq bbk28 hayır sen test yapma önce kana geçiyor direk sağlık ocağına kan ver bak beni dinle bende direk kanla öğrendim
bbk28 rozdemirq merhaba canım 🌸 testler negatif çatlatma iğnesinin 20.günğ adet olamadım🥲🥲🥲 haber ver demiştin😅
conen Hayır öncesinde test yapmadım erken yapmak yanıltıcı dediler, hatta 14. Günü bekleyin diyorlardı ama ben 12’de yaptım
conen sulti1907 test yapınca yaşadığın hayal kırıklığı ile kanda çıkmayınca yaşadığın hayal kırıklığı farklı çünkü bence 🥲🥲
sulti1907 conen ahh çiçeğim çok iyi anlıyorum 2 senedir benim olmuyordu suan aşılamayla hamile kaldım inşallah hepimizin olur da kucağımıza almayı nasip eylesin 🫶🏻
sulti1907 bbk28 anladım canım bende çatlatma iğnesiyle oldum ama 15. Günü kan vermiştim 15 günüde kan ver bence
bbk28 kumsalyildirim çatlatma iğnesinin 12.gününden sonra ihtimal çok düşüyor ondan pek döneceğini sanmıyorum buradan🥲
conen Ben de ilk çatlatma ile hamile kalmıştım, 9+1’de kalbi durdu bebeğimin. Şimdi korkuyorum tekrar denemeye ama hayat bu işte, her şeyin hayırlısı olsun. Çok yıpratmamak lazım kendimizi de bir yerde