bbk28 Kızlar merhaba 🌸 Çatlatma iğnesinin 10.günü test yaptım silik ama belirgin çıkmıştı. 11.gün sabah ilk idrarla yaptım tamamen negatifti. Bundan sonra pozitif görme ihtimalim var mı?
rumeysa_5567 benimde 8-9.günlerde negatif oldu 11.gün tekrar koyulaşmaya baslamıstı ama sizinkininde dönme ihtimali var tabi,inşAllah güzel sonuçlar alırsın🌸
bbk28 rumeysa_5567 11.gün belirgin miydi canım? Bir de o gün betana baktırdın mı? Hayırlı olsun hem çok sevindim adına🌸
rozdemirq @“bbk28”#p41409872ahhhh canım çok erken bekle bak bende 27 temmuzda adet oldum 7 agustosta iğne yaptım ignenin 14. Günü direk kan verdim 5.7 betam çıktı şuan testlere bakma sen iğnede beta hormonu var yalanci pozitif negatif çıkartıyor şuan gebeyim 8+1 ama kalp duyumu olmadı şayet iğneden hesaplarsam henüz 6+4 Perşembe hastaneye gidecem inşallah duyarim
bbk28 rozdemirq inşallah kalp atışını duyarsın canım😍 öncesinde hiç test yapmamış mıydın? Yani 14.günden önce .
rumeysa_5567 bbk28 şöyle hiç belirtim yoktu hatta umudum yoktu acıkcası salmıstım olmadı diye ama şuan 7 haftalığım, rabbim sana da nasip eder inşAllah❤️ 16 ağustosda iğne vuruldum iğnenin 12.gün beta 25,50ydi 15.gün 180 cıkmıstı 17.gün ise 490🌸
rozdemirq bbk28 hayır çünkü doktorum yapma asla yaniltacak seni dedi ben direk kan verdim adetime 1 hafta kala ve çıktı gün gün yükseldi betam
bbk28 rozdemirq valla benim doktorum birşey demedi:) ama okuduklarımdan bende 13-14.günden önce yanıltabileceğini anlıyorum.Napalım dayanamıyoruz şeytana uyuyoruz 🥲 3 gün sonra bir test yaparım çıkarsa kan veririm artık 😢
bbk28 rumeysa_5567 benimde bir sürü belirtim var canım o yüzden bugünkü negatife üzüldüm açıkçası. Demekki sen 11.günde yapsan testte görürmüşsün🥲 benim biraz umudun kırıldı açıkçası:)
bbk28 rozdemirq İbşallah canım zaten Dpo olarak sayarsak bugün Dpo 8-9 olıyormul yapay zeka öyle diyor. İğne günü hariç 10.günüm
rozdemirq bbk28 cidden kızacam sanaaaa ya nasıl 10. Günde bir beklentim olur asla öyle düşünme olmaması çok normal çünkü 27 temmuzda adet tarihim 7 agustosta igne yanım iğne günüyle beraber 14. Gün direk kan verdim adetime 1 hafta kala sonrası çıkınca tam adet günümde evde de test yaptım hatıra için direk çift çizgi
rozdemirq bbk28 yani benim 14. Gün düşün daha betam 5.7 sonra iki gün adaylar 32 sonra 180 sonra 335 sonra 3275 öyle ilerledi şuan 8+1 hamileyim ama kalp atımı yok
bbk28 rozdemirq tamam kızma😂 senin hatrın için umudunu kırmıyorum 3 gün sonra testimi yenilesem çıkar varsa değil mi? İpnenin 14.günü oluyor Dpo olarakta 12
rozdemirq bbk28 hayır sen test yapma önce kana geçiyor direk sağlık ocağına kan ver bak beni dinle bende direk kanla öğrendim