pembeniz 29mart gözüküyor 13+1 yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım tahmin yapar diye ama bir yandan umudum yok devlet hastanesine gidicem genelde 15-16.haftada söylüyorlar 🥲
calisan tugcelinos38 kız dedi doktor. Ben çok erkek hissediyordum ama tutmadı. İnşallah siz de sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız
ReRuKa tugcelinos38 bizde nasipse mart sonu nisan başı gözüküyor 12 haftalıkken doktorum cinsiyetini söyledi bana her ne kadar erken gelsede 😅
tugcelinos38 ReRuKa aaa hangi devlet hastanesi şaşırtıcı ben devlet hastanesinin erken söylediğini bilmiyordum çok şanslısınız
tugcelinos38 Esranisanur rabbim öncelikle sağlıcakla alalım kucağımıza ama gönlümüzden geçende olsun ya insan istiyor 🙏
tik2302 tugcelinos38 benim de Nisan başı doğumum şu an 11+5 bugün doktor kontrolüm vardı cinsiyeti sordum daha erken dedi 16.-18. Haftalarda belli olur dedi
Birbahargunu tugcelinos38 mart sonu 13+3 üm doktorum 11+6 da yüzde doksan kız dediği cihazı ve kendi cok iyi güveniyorum insallah dogrudur 🥰 ilk kızımı da 11. haftada söylemişti
zsdgnc 24 mart doğum gözüküyor 14 haftalık hamileyim fetal dna sonucu cinsiyeti bugün öğrendim 10 gün önce doktorum açıya göre erkek dedi ftal dna ve bugünkü ultrason görüntülerinde kız çıktı