tugcelinos38 Bizim doğum Nisan ilk haftası 11. Haftadayız bazıları özel hastanede cinsiyetini öğrenmiş sizde durumlar nasıl
Sevila59 tugcelinos38 11 +4 haftaya ikili vereceğim inşallah cinsiyet tahmini de yapar doktorum çünkü çok merak ediyorum 😂
Eceee_ tugcelinos38 şuan çok erken daha bende özele gidiyorum ama bi cinsiyet söylesem de yanılma ihtimalim yüksek o yüzden birşey diyemiyorum dedi
Nazlimom__ gamzebalkrz 5 ekim de 16+3üm öğrenemem diye korkuyorum ve büyük ihtimal yanlış olur alışveriş fln yapmayın 11 hafta ne ki fetal dna bile 12ci haftada öğreniyo
gamzebalkrz tugcelinos38 çok teşekkürler özel memorial ile anlaşmalı doktorum 12 haftalıkken %80 dediklerim çıkıyor dedi gerçekten yiyenlerimde felan da doğru tahmin etmişti bakalım
tugcelinos38 gamzebalkrz bende Bağcılar Medipol mega hastanesine gitmeyi düşünüyorum bakalım şansımı deneyeceğim
tugcelinos38 gamzebalkrz kaç gamzebalkrz ama buraya da gide bilirim meraktan çatlayacağım 11 12 13 gibi söyleniyorsa bizim Burdaki özel bi hastane 16. Haftada söylerim dedi
calisan Benim mart sonu. 13+6 şuan. Birkaç gün önce doktor söyledi cinsiyeti, kesin dedi ama Allah bilir artık :))