h_drk1 eylemtprk bu haftalarda net cinsiyet söylemiyorlar bende 17 haftada öğrendim ama ilk tahmin 15 de yapıldı erkek sonra da değişmedi zaten
Begm HappyMom eltimin oğlu olacak kız kardesimin de oğlu olacak benim daha belli değil çevremde kız daha duymadım hep erkek duydum
h_drk1 kdrdvhn vallaha gebeliğin başından beri mide bulantısı kusma var ona bakılırsa kıza diyorlar ama aslı yokmuş benim bebek erkek yani 😂
h_drk1 eylemtprk dediğim gibi o haftalar yanıltıcı olabilir diye doktorun söylemiyor hatta göremiyor dahi olabilir az daha bekle canım eğer ilerleyen haftalarda çıkıntılı olursa erkek bebek diyorlar zaten net anlaşılır olması için 15 haftayı geçmen gerekiyor ilk gebelikmi senin
eylemtprk h_drk1 evet ilk gebelık Ya bir tane resim var keşke atabilsem fikir alışverişi olsa 😂😂 belkı de bebiş yüzünü bile gizliyor hemen elını yüzüne götürüyor
h_drk1 eylemtprk benimde ilk gebeliğim olduğu için cinsiyet fazla önemli değil demiştim ama insanın içinde değişik bi merak oluyor anlıyorum seni 🤗 ama sağlıklı sıhatli olsunlar da erkek de kızda olsa evlattır yani
haticekasar kdrdvhn miğde bulantısıyla ilgili olduğunu sanmıyorum Bendede vardı zaten 3. Aya girince rahatlıyorsunuz
bircan_33 HappyMom Bence erkek senesi çevremde neredeyse 10 kişi tanıyorum bende dahil hepsi erkek bebek bekliyor 💙
nisan_g kafiyelianne bizde anlayamadık inanın 11+6 da , 15+6 da kesin kız dediler bana 18. Hafta kontrolünde erkek dedi şok olduk hemen sonraki gün başka doktora gittim erkek olduğunu öğrendik bir kaç kişinin başına daha geldi farklı doktorlarda