nisan_g 2prensesannesi0 kesinlikle katılıyorum 2027 doğumlu olacaklar hep erkek ve doktorlar önce kız diyip erkek diyor sonradan ben dahil çevremde 4 kişiye dendi hepimiz erkek 2027 doğumlu
aydanatik HappyMom çevremde şuan 13 kişi hamileyiz 12 erkek 1 kız var oda 1 hafta önce doğdu bence erkek senesi
nisan_g kafiyelianne bizde anlayamadık inanın 11+6 da , 15+6 da kesin kız dediler bana 18. Hafta kontrolünde erkek dedi şok olduk hemen sonraki gün başka doktora gittim erkek olduğunu öğrendik bir kaç kişinin başına daha geldi farklı doktorlarda
haticekasar Bence erkek senesi benimkide erkek ve çevremdekilerde hep erkek doktorumunda söylediği bu sene erkek senesi 🩵☺️
kdrdvhn haticekasar Benim de daha belli değil 8.haftadayım kız olucak diye tahmin ediyorum ve miğde bulantımdan dolayı herkes kız bebeğine yorumluyor eylülde hamile kaldım seneye mayıs da tahmini doğum gözüküyor sizce benim ki ? 😁😁😁👼🏻
eylemtprk h_drk1 bir şey sorcam ilk defa kullanıyorum kese fotoğrafını atsam cinsiyet tahmini yapar mısınız 13+4
h_drk1 eylemtprk vallaha benim kese şekilliydi ama keseyle alakalı mı bilmiyorum yuvarlaksa kız diyorlar
kdrdvhn meftunnee Benim de daha belli değil 8.haftadayım kız olucak diye tahmin ediyorum ve miğde bulantımdan dolayı herkes kız bebeğine yorumluyor eylülde hamile kaldım seneye mayıs da tahmini doğum gözüküyor sizce benim ki ? 😁😁😁👼🏻
h_drk1 kdrdvhn vallaha gebeliğin başından beri mide bulantısı kusma var ona bakılırsa kıza diyorlar ama aslı yokmuş benim bebek erkek yani 😂
haticekasar kdrdvhn miğde bulantısıyla ilgili olduğunu sanmıyorum Bendede vardı zaten 3. Aya girince rahatlıyorsunuz