deren34 yumicupii Ahahh biraz sabırlı olmalıyız of zaman da hiç geçmiyor, benim ilk çocuğum tek korunmasız ilişkiden kalmıştı çok şaşırmıştım demek ki hepsi bir olmuyor 🥲
arsamveannesi Merhaba kizlar 17 eylul iliski oldu. 1 ekim adet gunum 7 gun gecti test icin erken midir? 7 gun var reglime
yumicupii arsamveannesi biraz erken canım ya çıkan var tabi bir hafta kala ama genelde bir hafta kala çıkmıyor
sati2211_ hanez bat 26-30 eylul arasi bugun dpo7-8 civariydi 24 eylule girdigimiz i in dpo8-9 oldu gogus ucu hassasiyeti basladi birde gaz sorunu basladi bakalim pazar gunu yapmayi dusunuyorum test dpo11-12 oluyor
yumicupii hanez ilkinde sıfır belirti vardı standart adet öncesi hafif ağrı sadece sonradan belirtiler çıktı 😅 o yüzden belirtisizlik arıyorum artık 😂
yumicupii ecemiyy bebeğim bir gölge var ama kuruma mı işte bilemiyorum maalesef böyle çizgiler hem umutlandırıyor hem hayal kırıklığı yaratıyor 🥲
mystery94 yumicupii canım bende açık kahverengi bi akıntı geldi ya belim ağrıyodu sabahtan yerleşme olabilir diyolar😳😳
ecemiyy yumicupii evet canım bende artık güvenemiyorum bu çizgilere o yüzden ya bugün kan vericem yada cidden adeti bekliyim
yumicupii deren34 o iyi tutmuş maşallah tekte 😅 benim ilki 8 ayda olmuştu bakalım bu ne zaman olacak 6. Aydayız 🥲