2prensesannesiiii yumicupii amin canım benim inşallah hepimiz birbirimize pozitif haberler verelim inşallah 🥰🙏🏻💓
pimpirikliana aykutyesim foto var mı acaba bu ay benimde öyle oldu pik olacak diye beklerken silindi iyice yumurtlamadım heralde
efnanhiraa yumicupii bende de olur arada bulantı reglden önce normal bu bazen kaşıntı olur anlarım biraz tanımak lazım vücudumuzu hele bacak çekilmem varsa kedim regl ertesi gün
yumicupii efnanhiraa evet vücudunu tanıyınca anlıyor insan ama işte bazen vücudun bile değişiyormuş 😂 bakalım hayırlısı umarım gebelik olur da anlarız hemen 😅
2prensesannesiiii ecemiyy amin inşallah benim dpo 3 bugün 9. gün randevum var hastaneye gideceğim 8. gün bi test yapmayı düşünüyorum hiç belirtim yok şuan ekimin 7 8 i regl olmam inşallah 🙏🏻
yumicupii deren34 evet birkaç gün sonra yapmak daha sağlıklı olur net olur en azından, böyle diyebiliyorum ama asla kendimde uygulayamıyorum 😂
dilaraddgr Arkadaşlar adetim 3 Ekim de bekliyorum, en erken testi ne zaman yapabilirim doğru sonuç için şimdi yapmak istemiyorum erken diye 🙃
yumicupii dilaraddgr benim de 3 ekim, ben test bapımlısı olduğum için pazar günü naşlarım yapmaya 🤣 ama 1 ekimde yapsak çıkar bence varsa, geç yumurtlamadıysan
dilaraddgr yumicupii bende pazar yapayım o zaman belki bir umut çok sabırsızım çünkü 😅 çok fazla kasık ve bel ağrılarım var daha önce bir düşüğüm oldu onu öğrendiğimde de böyle ağrılarım vardı
yumicupii dilaraddgr inşallah hayırla sağlıkla vardır canım 🤲 ben artık belirti istemiyorum belirtisiz olursam hamile olurum kesin 😂