pinartemek Benim de yarın adet günüm ama bu zamana kadar yaptığım erken gebelik testleri hepsi negatif dün kan testi yaptırdım 150.4 çıktı çok şükür
yumicupii ilayada1 regl ağrılarım başladı 2 gün var negatif balım ya test çizgisinin kendisini gördüm heralde ben de zorla 😅
pinartemek yumicupii çok teşekkürler pcosluyum kiloluyum çocukluğumdan beri çocuğun olmaz dediler ilk denememde oldu Allah isteyen herkese nasip etsin
ecemiyy pinartemek hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻 ama nasıl oluyor bilmiyorum bende hamileyim gibi hissediyorum ama testte çıkmıyor siz nasıl anladınız nasıl testte negatif oldu
yumicupii sedatm canım valla bak üstlerde de var ben böyle prodoctorla öğrendim ilk hamşleliğimi beta 14tü 😅
Sss1947 sedatm ya evet bir silik bende görüyorum ama insanlar olmaz bu kadar erkenden belli diyor o yüzden umitsizlendim olanıda duydum tabi ama kararsızım
Sss1947 yumicupii genelde erken yumurtluyorum canım inş vardır 2 gün sonra yine bir test yaparım. Markası neydi gercekten unuttum eve geçince bakabilirim
sedatm yumicupii ya inşallah olmustur ya bir kaybim var zaten aylardır çok istiyorum. 💁🏻♀️ Prodoctor benim de
yumicupii Sss1947 erken yumurtluyorsan adete 10 gün kalması önemli değil belkş de yumurtlama üzerinden 10 gün geçmiştir gözükür yani ❤️
Sss1947 sedatm ya inşallah çok tesekurler 2 gün sonra bir test daha yapayım Buda ilk idrarlaydı onuda o şekilde yapayım bakayım ne olacak ya
Sss1947 yumicupii inşallah çok tesekurler heveslerim kırılmaz ins çıkar yine bu testler iyice cozuttu ya
yumicupii Sss1947 evet ya eskiden bu kadar değildi foruma ara vermiştim geri geldim bir baktım tüm testler yalancı 😂