ilayada1 ilayada1 5 dk sonra falan pembe çizgi çıktı ama kurumadır dimi başka test yaptım o da negatif çünkü
yumicupii ilayada1 predictoru yaptıysan doğrudur fiye düşünüyorum canım onun hassasiyeti yüksek ve kuruma çıkarmıyor
ilayada1 yumicupii predictorde çıktı diğerinde çıkmadı bugün yapmaya korktum moralim bozuluyo ister istemez yarın Bakicam yine 😂
yumicupii youaremyprayer laboquick yaptım kaset negatif balım, zaten adet belirtilerim başladı geçti bu aydan
youaremyprayer yumicupii yaa hadi hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla olması duasıyla 🤲🤲🩷🩷
youaremyprayer yumicupii ben de bugun yapamadım sipariş vermiştim dün, onlar gelince bakıcam bi işte ama çok umutlu değilim kısmet artık
ilayada1 yumicupii regl mi olacak gibisin inşallah olmazsın testler negatif de gwcikmeyle döner umarım sende de silik cikti sonucta
yumicupii ilayada1 regl ağrılarım başladı 2 gün var negatif balım ya test çizgisinin kendisini gördüm heralde ben de zorla 😅
ilayda3620 Selam kızlar adetime 7 gün var bende sabah dayanamıp test yaptım birkaç belirtim vardı. Hayalet çizgi çıktı doğruluk payı var mıdır sizce