eyloleylo youaremyprayer yırtık olan değil de diğerinde var gibi sanki emin olamadım ama 2 gün sonra kesin bir tane daha yapın siz benceee
mevsimmbhr ecemiyy hayırlısı olsun canım ınsallah vardır bu defa kan ver istersen regl be zaman günün
mevsimmbhr youaremyprayer ay nerde olsa tanırım varrr benımde regl e 6 gün kala bu sekılde aşırı sılıktı kuruyunc daha çok bellı olur o
edomelo Kızlar ya testin içini neden açıyorsunuz ki zaten testte gözükmüyor da içinde nasıl gözükecek ki
mevsimmbhr ecemiyy 3 gün var mecbur gecıkme beklıcen o zaman yada trendyoldan prodocotr al ya da kan ver ıstersen nasıl uygunsa
ecemiyy mevsimmbhr yani pozitifin yalanıda bana denk geldiyse gerçekten üzülcem artık ya regl gelene kadar beklicem galiba☹️
mevsimmbhr ecemiyy kız freely alma test o çok fazla yalancı verıyor burda hep yazıyorlar bende yaşadım aynı durumu o yüzden prodoctor ve Days away en guvenılır bana göre
ecemiyy mevsimmbhr eczacı sormadan verdi canım ya bilemiyorumki yalancı çıkaranları eczacılara göre hepsi mükemmel
mevsimmbhr yumicupii ay evet bence de kızlar prodoctor çok uygun ty de 3 tanesini 124 tl ye almıştm ben hala 1 tane var öylece duruyor 🤭