yumicupii youaremyprayer ahahha son kurşun 🤣 o zaman kesinlikle yarın sabahı bekle ben şu an testim olmadığı için çok mutsuzum 😂 laboquick var ama prodoctor 10 ml diyor laboquick 20 ml hassasiyet o yüzden bilemiyorum 😬
youaremyprayer yumicupii Aynen yarına insallah zaten sende de var ise katlanacağı için kasette de çıkar artık diye düşünüyorum 🤲🤲
ecemiyy yumicupii canım gerçekten aşırı belli ama hep yazdılar ki bu marka öylesine pozitif gösteriyor aslında kaset testler bana hep daha güvenilir geliyo ama ümidimi kırdılar☹️
mevsimmbhr ecemiyy ayy canm var gibi ama freely dıyınce bi durdum o çok yalancı verıyor başka test alsaydın keşke ty de prodocotr falan var onlar çok guvenılır
ilknur_tk61 Günaydın kızlar ben de bugün 9dpo oldum elimde de prodoctor test var sizce yarın mı yapmalıyım sonraki gün mü daha sağlıklı olur ? Kendimi hep yerleşme kanaması olur varsa diye şartladığım için kanama olmayınca değilim herhalde diye düşünüyorum 🤔
yumicupii ilknur_tk61 kanama olması şart değil canım elinde bir test varsa prodoctordan dpo 11i bekle bence harcama 😂
yumicupii ecemiyy yani doğru da diyor olabilirler maalesef bazı testler aşırı yanlış veriyor umarım öyle değildir. Varsa koyulaşır ama yarın falan
mevsimmbhr ecemiyy hayırlısı olsun canım ınsallah vardır bu defa kan ver istersen regl be zaman günün
senabegm yumicupii ay bende bekleyemedim ya 9 Eylül adet 25 i gibi yumurtlama olmuştu 1 gibi yapsam birazdan çıkar mı 😂😂kaç tane test oldu her ay varya zengin ettik
yumicupii ilknur_tk61 ben kendimden umudu kestim bacım yüzde 80i kayboldu umudumun bugün 😅 inşallah sizin vardır ❤️
eyloleylo youaremyprayer naptınızz son durum ne biraz önce dayanamadım ben de test yaptım ama negatif gibi bir şey göremiyorum🥲
youaremyprayer eyloleylo benim de dünkü ve bugün gece 3 te yaptıgım testlerde kuruma mı yoksa çok silik mi ben mi yanlış görüyorum anlamadığım testler var foto atiyim siz de bi bakar misiniz
eyloleylo youaremyprayer yırtık olan değil de diğerinde var gibi sanki emin olamadım ama 2 gün sonra kesin bir tane daha yapın siz benceee
mevsimmbhr youaremyprayer ay nerde olsa tanırım varrr benımde regl e 6 gün kala bu sekılde aşırı sılıktı kuruyunc daha çok bellı olur o