yumicupii ilknur_tk61 31 günse 14 çıkarın 17. Günde falan ortalana yumurtlama oluyor bir iki gün oynayabilir yine her ay aynı olmaz benşm bazen 13 bazen 14 bazen 15. Gün oluyor
ilayada1 ilknur_tk61 başlarken erkeni bitişte geç olanı baz al bence 2 gün oynar en fazla herkesin başka olabiliyor döngüsüne göre 🤷🏼♀️
ilknur_tk61 Lh testinde de belli olmaz değil mi hiç yapmadım bugün alıp yapmamın da bi anlamı olmaz sanırım
yumicupii ilknur_tk61 canım yeni gördüm etiketlemeyince gelmemiş bildirim. Olsun sen 2 güne 1 bu yumurtlamanın olma olasılığının yüksek olduğu bir haftayı değerlendir garanti olsun
ilknur_tk61 yumicupii 18 den itibaren değerlendirdik dün de dahil devam etmeli miyiz 2 gün daha bugün ve yarın
yumicupii ecemiyy canım artık var galiba demeye korkuyorum 😂 kuruma gibi de duruyor kaç gün var şu an
ilknur_tk61 ecemiyy ayyy sanki var gibi cidden inşallah hayırlı haberlerini alırız da sağlıkla kucağına alırsın ben de rüyamda gördüm ultrason kağıdı elimdeydi 🥹🩷
ilayada1 ecemiyy oiiiii ben de yapsam mı çıkıyor baksana 🥲😂 ilişkiden 10 gün gecsin diyor ama dayanamıyoruz
ecemiyy ilknur_tk61 aminnnn canım inşallah ya inşallah hepimizin vardır açtım içini bakıyım diye böyle çıktı♥️♥️♥️
2prensesannesiiii ecemiyy silik bi çizgi var inşallah hcg yeni yeni yükseliyordur canım 🙏🏻 bi kan ver istersen