yumicupii 18i pik 19u çatlama oldu dpo 2deyim yani yine başladık zamanın yavaşladığı bekleme günlerine 😂
masella yumicupii ayyyy dpo saymada en sevmediğim günler ilk 5 gün🥹 hiç geçmiyor gerçekten🫠 bende dpo7deyim bugün 13 eylül pikti heyecan dorukta bekliyorum. İnşallah sabrın sonu çiçek bahçesi olacak Rabbimin izniyle🥰🙏🏻
2prensesannesiiii yumicupii dün pik henüz çatlama olmadı 32. gün pik gördüm bugün 33 gün çatlama bekliyorum bat 9 eylül şurda bekleyim 🥰
elisamommy yumicupii Amh Mı Düşük Yani Canım Benimde Düşüktü Kızıma İlk Denemede İkinciye 5. 6. Ayda yumurtlama testi denedim o zaman kaldım Yaş 23 Amh 1.08 di İkincide Öğrendim Amh Düşüklüğünü Kuzum
masella yumicupii ayyy bende başlıyorum hep ama bu sefer kendimi tutacağım🥹 regl günümü beklemek hedef ama asla dayanamam biliyorum🤣
ecemiyy yumicupii aşkım dpo hesaplamadım bu sefer regl bitimi akıntılarım başladı 8inde bitti 9 12 13 15 ne bulduysam değerlendirdim yumurta takibi yapmadım
masella yumicupii ovülasyon testine ayrı erken gebelik testine ayrı para vermekten maaşın yarısını bunlara yatırıyorum yemin ederim 🥲🥲🥲 sağlık olsunda Rabbim bu ayki umudumuzu boşa çıkarmasın inşallah 🙏🏻
yumicupii ecemiyy iyi yapmışsın bacım hadi bakalım inşallah gölgeli değil de net çift çizgi görürüz bu ay 😂😍
ilknur_tk61 Ya benim de bat 3 Ekim ama her uygulama yumurtlama günümü farklı gösteriyor hangisine inanacağımı şaşırdım 3 eylülde oldum 31 gün döngü sürem sizce hangi gündür yumurtlama uygulamanın birine göre bugün birine göre iki gün önceydi
yumicupii ilknur_tk61 31 günse 14 çıkarın 17. Günde falan ortalana yumurtlama oluyor bir iki gün oynayabilir yine her ay aynı olmaz benşm bazen 13 bazen 14 bazen 15. Gün oluyor
ilayada1 ilknur_tk61 başlarken erkeni bitişte geç olanı baz al bence 2 gün oynar en fazla herkesin başka olabiliyor döngüsüne göre 🤷🏼♀️