denizzduruarif betul_yldzz benim de makat geliş bebeğim doktor dönmezse sezeryan dedi çarşamba belli olucak bakalım hep sağda benim de
dilekmom6 momynurr 38′e son 2 gün. Hamilelikten yana sıkıntım yok ama gribim ve mahvoldum. İlaç kullanamamak beni bitiriyor ilaçsız zor iyileşiyorum. Doğurmaktan çok korkuyorum. Ama içeride kaldığı sürece de bedensel rahatlık olmuyor.
aynurella_85 dilekmom6 dinlen canim benimde 38 e 3 gun var valla hayirlisi bel agrisindan yatiyorum ya bende suan gecede mide yanmasi hepsi gripken zor olur son haftalar bebel kontroli ne zamandi canim senin
saglam61 momynurr bende 38 oldum aynı duygulardayim ilk doğum olacak hem hazır gibiyim hem değil gibiyim gidişat ta normal doğum gibi onunda korkusu var
momynurr saglam61 saglam61 aynı duyguları yaşıyoruz ama inanmamız lazım kendimize hem herkes nasıl yapıyorsa biz de öyle yapıcaz 💪🏻😅
Somys nazende17 hiç belli olmuyor biliyomusun sezeryan diye gelip muayne sırasında bebeğin döndüğünü gördü Dr iptal etti bekletti arkadaşımı 40. Haftada 38 de makatti
nazende17 momynurr ay aynısını düşünüyorum yaaa gündüzlerş gayet sakin umarım doğduktan sonra böyle geceleri yaramaz olmazlar🥲
Somys nazende17 benimde makat gelişti üç hafta önce perşembe bakıcaz donmediyse al diyecem bende bıktım bitsin artık , 😁 iki normal doğum benimde bu bakalım nasıl olucak
Aysenur_5312 momynurr bende anlamadım son bir haftadır hiç rahatım yoktur normalde bu kadar yoğun olmuyordu bir haftadır ne yesem bulantı ve kusma hayırlısıyla inşallah bu günlerde gecermi
seherxxx 38+2 resmen vajinam kasıklarım batıyor artık tüm gün sadece yatıyorum. Oturmak bile zorluyor. Perşembe dogum planlandı heyecanlıyım da değilim de garip duygular endişeliyim ne nasıl olacak bilmiyorum
nazende17 Somys hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🥰 ben dönüp dönmediğini kafa sertliğinden anlayabiliyorum sizin belli olmuyor mu