momynurr Kızlar 38 olduk bugün artık her an herşey olabilir bazen artık gelsin diyorum bazen de durabildiği kadar dursun karnımda büyümeye devam etsin diyorum Aslında bu postu benimde aynı haftada olanlar için açtım sizde durumlar ne merak ediyorum Bu saatler de o kadar hareketli ki asla uyutmuyor normal mi bilmiyorum
betul_yldzz momynurr benimde 38+5 oldu hareketlerini hep çok az hissettim. Bugün biraz hareketli dönecek mi napıcak diye düşünüyorum yan duruyor daha dönmedi sezeryan olmak istemiyorum
pamuksekeer momynurr bizde 38 olduk 🐣 bende bir yandan hemen gelsin bir yandan da biraz daha dursun istiyorum 🥹
Aysenur_5312 momynurr bende 38+6 olduk bu aralar hareketlerinde azalma var sanki bi kaç günden beri de sürekli kusuyorum normal mi acaba
kelebegim123 momynurr bende 38 haftayım ve artık herşey o kadar zorlaştı ki uyumak oturmak kalkmak yürümek herşey çok zor. Bir an önce doğsun istiyorum bide ikinci doğum erken olur derlerdi haniiğğğğğ nerdeeeğğğğ üğüğğhh 🥹🥹🥹🥹
sevvalcn 38+3 olduk ben de artık doğurmak istiyorum ya psikolojik olarak doğuramayacakmışım gibi hissediyorum
momynurr sevvalcn bugün dinledim ilk başta inanmak gerekiyor diyor doktor beyni hazırlamak oldukça önemliymiş Biz yapabiliriz 💪🏻
momrose sevvalcn bende 38+3 üm ahududu çayı içiyorum hurma yiyorum bakalım gelecek mi gelsin artık istiyorum
denizzduruarif betul_yldzz benim de makat geliş bebeğim doktor dönmezse sezeryan dedi çarşamba belli olucak bakalım hep sağda benim de
momynurr pamuksekeer bunlar onları karnımızda hissettiğimiz son günler son tekmeler aslında Bakalım hangimiz önce doğuracak 😅
momynurr Aysenur_5312 mide bulantısı olabilir diye duymuştum ama kusma neden ki bebek döndüğü zaman mide bulantısı kusma olurmuş ama siz sürekli diyorsunuz
Aysenur_5312 momynurr bende anlamadım son bir haftadır hiç rahatım yoktur normalde bu kadar yoğun olmuyordu bir haftadır ne yesem bulantı ve kusma hayırlısıyla inşallah bu günlerde gecermi
kahvekedi 38 haftaya iki gün kaldı benim de. Bugünkü kontrolde bebek hala başaşağı dönmemiş dedi. Haftaya tekrar bakılacak🫠🫠 Hep normal olacak diye düşünüyordum ama sezeryan ihtimali artmaya başladı hayırlısı bakalım🥲🥲
momynurr nazende17 saat 23:00 ve 02:00 arası asla durmuyor bu hergün böyle doğduğunda da mı böyle olacaklar 🫣
Somys nazende17 hiç belli olmuyor biliyomusun sezeryan diye gelip muayne sırasında bebeğin döndüğünü gördü Dr iptal etti bekletti arkadaşımı 40. Haftada 38 de makatti
nazende17 momynurr ay aynısını düşünüyorum yaaa gündüzlerş gayet sakin umarım doğduktan sonra böyle geceleri yaramaz olmazlar🥲