ulkuumay 9+2 bulantılar kusma baş ağrısı başladı . Ama her gebelik farklı belirtiler olur hiç belirti olmayanda olur artık hakkımızda hayırlısı olsun
bbrak nazris bende nefesim daralıyor bazen midem kötü oluyor ama bulantı gibi değşl değişik ve halsizm
ulkuumay bbrak evet dün başladı bana da önceden doktorum prilam ilaç vermişti onu içiyorum şimdi sabah öğle akşam
hunilii bbrak herkesin bünyesi bedeni aynı değil belki bir kaç hafta sonra belirtiler oluyor belki hiç olmaz, ilk oğlumda 8.haftada ikincide 7.haftada bulantı kusma başlamıştı
Gebelige_yolculugum bbrak iştahsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz ben hiç bir şey yiyemiyorum ve bebeğim beslenemez diye korkuyorum
bbrak Gebelige_yolculugum 3 ay bizden beslenmiyor zaten ama bende çok iştahsızım şu bile içmek istemiyorum kusma bulantım yok ama
Gebelige_yolculugum bbrak benimde öyle bulantım yok ama suyu bile zorla içiyorum hiç bir şey yiyemiyorum hele yumurtaya asla tahammül edemiyorum 🫢
Gebelige_yolculugum bbrak haftaya çağırdı doktorum geçen hafta gitmiştim keseyi görmüştük 2 hafta sonra gel dedi