bbrak Kızlar selam 7. Haftanın sonlarındayım hiç belirtim yok rutin hayatım devam ediyor bazen gece belim ağrıyor okadar göğüs hassasiyeti de gitti ama cok şükür lekelenme falan yok, sizde durumlar ne bi sorun yoktur dimi daha 2 hafta var gitmeme
melinann bbrak bugün 11 hafta olduk biz de. Bende çok belirti görmedim açıkçası dediğiniz gibi normal geçince de endişe ediyoruz. İnşallah kavuşuruz bebişlerimize🌸
elifkrzl bbrak her hamilelik aynı değil kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın bence. 11+4 deyim ne mide bulantısı ne kasık ağrısı ne lekelenme hiç bir belirtim yok ve çok şükür bebeğimde de bir sıkıntı yok. Bu süreçte vesvese çok oluyor kendi canınızı sıkmayın hiç. Hayırlısı ile sağlıkla eksiksiz kucağınıza alın inşallah 🌸💗
bbrak hicran2531 bana da öyle canım bebeğimiz sağlıklı olsun da ben geçen hafta cumartesi kalbini duydum bidaha 2 hafta var gitmeme sen
noss 5+3 sırt ağrısı göğüs hassasiyeti ve ara ara göbek altına batmalar oluyor iki gündür batma başladı . Sırt ağrısı hep var
melinann bbrak kusma bi kere oldu yumurtadan kaynaklı, bulantı ara ara oluyor ama kusma derecesinde değil değişik bi his, göğüs uçlarım başlarda hassastı ama hızlı geçti halsizlik ve iştahsızlık var
Ferise34 bbrak melinann merhaba ben de gebeliğimi öğreneli bir hafta oldu. Pazartesi öğrendim. O günden beri zaten göğüs uçlarım aşırı hassas göğüslerim sertti. 6 gün böyle devam etti. Ama dün hassasiyet gitti biraz da sertlik indi. Ama yan taraflarında halan bir ağrı var. Henüz 5+3 sayılırım. Belirtilerin bu kadar kısa sürmesi normal midir?
melinann Ferise34 yani bi belirti başlıyor diğeri bitiyor aslında, gebelikte genelde herşeye normal gözüyle bakıyorlar ben ilk öğrendiğim zamanlar çok üşüyordum sonra geçti bi anda
Gebelige_yolculugum bbrak iştahsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz ben hiç bir şey yiyemiyorum ve bebeğim beslenemez diye korkuyorum
brfnasmin Bende son adet tarihime göre 5+6 yum bugün doktora gittim keseyi gördü kalp atışı felan daha yoktu normal mi bu durum arkadaşlar ne zaman duyarım kalp atışını