emosunanasi beautiful_ Kimyon çayı iyi geliyor dediydi arkadaşım bi çay kaşığı kimyonu bi bardak karıştır iç demişti hatta bana hiç denememiştim ama belki fayda edebilir . Oy prenses yaaa Maşallah sevdirmiş kendini♥️♥️
beautiful_ emosunanasi deneyim onu ya çünkü baya gazlı dünden beri daha yeni yatıyor Doktorumuzun tabiriyle şeytan tüyü var bu kız da 😂
ikiprensannesi___ Fatmanur_0416 evet bu çok iyi büyük oğlumda her damlay i kullsndik en son bunda çare bulmuştuk
ikiprensannesi___ beautiful_ ama bebekten bebeğe fark oluyor canım benim büyük oğlan çok gazlıydı ya 6 ay gaz sancısı çekti
Fatmanur_0416 ikiprensannesi___ bana da direk bunu verdi doktor gerçekten çok iyi hiç sorun yaşamadım
ReRuKa Kiraz çekirdeği yastıkları var bebeklerde gaz sancısına iyi geliyormuş kullanan var mı aramızda?
Fatmanur_0416 beautiful_ aynen aşırı iyi ben bebeğimin ayı dolmadan kulladım inan aşırı etkili doktorum önerdi direk
ikiprensannesi___ beautiful_ işin iş bacım başka da bizi demin ben çok çektim 6 aydan sonrada kabızlık çektim çocuk ağlaya ağlaya yapardı kan ter içinde kalırdı çocuk oda kan ilacından oluyorMuş meğer bıraktık rahatladı sonra