beautiful_ Doktorumun geçen gün söylediklerini diyorum ve bunlar gerçekten çok gaz yapıyormuş bende ilk kez duydum sizde bildiklerinizi söyleyin 📍 Kavun 🍈 Karpuz 🍉 Brokoli Lahana Soğan Başka neler var kızlar
orhismommmmmm beautiful_ bi süreden sonra ögrenıyolar gaz çıkartmayı ben dikkat etmıyorum Suan yiyorum herseyş
ikiprensannesi___ beautiful_ ben ilk 1.5 2 ay dikkat ettim sonra saldım valla çünkü gazlı bebek değil şükür ki kendi hallediyor hemen ama 2 aya yakın asitli içecekler ve kurufasulye yememeye dikkat ettim şuan herşeyi yiyip içiyorumbazen günde 1 lt kola içiyorum 😄
emosunanasi beautiful_ Komşum bana şu yarma buğday var ya o da çok gaz yapar yeme demişti ne kaşar doğru bilmiyorum tabi
beautiful_ orhismommmmmm benimki de kendisi çıkarıyor ama baya bağırsaklarda doluyor ya ve özellikle karpuz yediğim gün resmen mafolmuştu
beautiful_ orhismommmmmm evet kavun ve karpuz öyleymiş ama çok gaz yapıyormuş yediğim gecenin sabahına kadar uyumadı
beautiful_ ikiprensannesi___ kız ben dee içiyorum kola ama o kadar değil 😂 Kurufasulye yemiyorum nohutaa arada mercimek çorbası içiyorum 🤭
beautiful_ Fatmanur_0416 kız bizimki 50 günlük gazını çıkarıyor hatta alttan da çıkarıyor ama arada çok gazı oluyor onun sebebini hala çözemedim bazen diyorum bizimki emziği ağzında tam tutamıyor hava çok giriyor ona bağlıyorum ama bilemedim
ikiprensannesi___ beautiful_ ama bebekten bebeğe fark oluyor canım benim büyük oğlan çok gazlıydı ya 6 ay gaz sancısı çekti
Fatmanur_0416 beautiful_ ondan da olabilir ben damla kullanmaya başlamıştım 25 günlükken doktor vermişti onun da etkisi vardı yani
beautiful_ Fatmanur_0416 bize de metsil verdi diğerlerini asla önermiyorum dedi bende onu kullanıyorum benim kız emerken uyuyor ondan gazını çıkarmıyor bazen
emosunanasi beautiful_ Bende şaşırdım görünce karpuz çok sulu olduğu için şişkinlik yapıyor da gaz yapar mı onu bilemedim hele ki bi de kavun şaşırdım bende
beautiful_ emosunanasi doktor kızımla çok ilgilenen ve seven biri hastaneye geldiğinde ya beni özledin mi sen biraz benden uzak kal diyor 🤭 bunları da ondan söyledi dedi bunlara dikkat et özellikle yediklerini yaz takip et dedi
emosunanasi beautiful_ Kimyon çayı iyi geliyor dediydi arkadaşım bi çay kaşığı kimyonu bi bardak karıştır iç demişti hatta bana hiç denememiştim ama belki fayda edebilir . Oy prenses yaaa Maşallah sevdirmiş kendini♥️♥️
pofidikanne beautiful_ diğerlerini bilmem de soğana şaşırdım 😂 bol bol pilav yiyip üzerine yeşil soğan kuru soğan yiyin süt yapar diyorlar eskilerimiz tamaaaaa 🤣
beautiful_ pofidikanne chatgpt de neler neler söyledi kız 😂😂😀 Benim kv de bana karpuz kavun ye kızın kaka yapsın diyordu çocuğu gaz bombası yapıyormuş 😂
pofidikanne beautiful_ ya hahahhaa 🤣 düşünsene gaz yapmaz dediğin şey gaz yapıyormuş ve bebek hep ağlıyordur 😂😂
beautiful_ pofidikanne hiç deme ya ben o gün yedim kız sabaha kadar uyumadı ben nereden bileyim karpuzun yaptığını zavallım sabaha kadar acı çekti