pofidikanne zeyzey_es 19+6 iken öğrendim ve devlette ama kesin demedi sadece evet belli olmuş kız dedi 😄
zeyzey_es pofidikanne ay baya geç belli olmuş oda belli değil benim ilk çocuğum 12+1 de şehir hastanesinde belli oldu bu 10+1 bakalım ne zaman belli olur
pofidikanne zeyzey_es ya kesin demedi net de demedi sadece evet belli olmuş kız diye ben detaylıyı bekliyorum sende öyle yap değişiyor net olmayabiliyor bazen
zeyzey_es pofidikanne ben detaylı düşünmüyorum canım ilk gebelikte de yaptırmadım en iyisi ben bir kaç hafta sonra cihazı iyi olan bir özele gideyim🌹
pofidikanne zeyzey_es tercih meselesi tabi ki :) evet bekle özelde öğrenirsin gönlünden geçen olsun inşallah 🌸
tugcelinos38 zeyzey_es bende öyle düşünüyorum 11. Haftadayız merak ediyorum. Kızımı 14 15 haftalar arası öğrenmiştim bunuda erken öğrenmek istiyorum.
Fatmanur_0416 pofidikanne yok ya ikisi de aynı dedi hem özele hem şehir Hastanesi’ne gidip geliyordum
pofidikanne Fatmanur_0416 he ben tek devlete gittim başka doktora görünüp ne derdi acaba bilmiyorum ama detaylı geliyor 30 Eylül’de zaten o zaman anlaşılır
Fatmanur_0416 pofidikanne bnm ilk düşük olunca bunda özele de gittim arada 3.aydan sonra gitmedim ztn 😊 aynn detaylıda belli olur