Gmsy durununannesi1 beta ultrasyon öncesi 4000 küsürdü ertesi gün 4+4 de karından kese gözüktü 4000 üstü betada görülüyor diye biliyorum sizin betanız kaç
burcuusu durununannesi1 görunebilir, ben 5+1 gibi gitmistim gorundu ama daha net gorelim diye vajinal ultrason danda bakti doktor. İlk gebeligimde de neredeyse 9 10. Haftaya kadar hep alttan kontrol yapilmisti
Ssevd durununannesi1 durununannesi1 görünmeyedebilir ama ters düşmek diye bir şey yok istemiyorum diyin. Benim de ilk 4 haftalıkmış dolayısıyla görünmedi hatta kimyasaldır bu diyip vajinal bakalım dedi istemedim. Sağlık ocağında kontrol beta baktırdım artışı gözlemledim. 2 hafta sonra gidip keseyi gördüm. Tereddüt ederseniz bi sağlık ocağında beta baktırın zaten net belli oluyor.
tuanaozg durununannesi1 insandan insana değişiyor benim 5+4 de görünmedi ama arkadaşımki göründü biraz döllenmene sürecine bağlı
rozdemirq tuanaozg kızlar peki benim şuan 27 Temmuz adet tarihim ve ona göre şuan 7+6 ve kalt atışı duyulmadı ama ben daha 7 agustosta çatlatma iğnesi yaptım buna rağmen şuan 6+ 2yim persembe kontrulum var sizce hangi hesaplama olur kalp atımı neden olmadı geçen çarşamba
sude7834 5+6 da görünmedi vajinal bakıldı ufacık bi gördük 1 hafta sonra yeniden altan bakıldı gördük bebek oluşmuştı merak etmeyin altan muayene de birşey olmuyor olsaydı hiç bir hamile kadın eşiyle hamilelik boyunca ilişkiye girmezdi 😁
mommytobe08 durununannesi1 betanız yüksekse görülür benim 4+3te beta 5000lerdeydi ertesi gün gittiğimizde direk karından keseyi görmüştük
anonim211 durununannesi1 yani bilemiyorum zayıfım diyemem ama kilolu da değilim 180 boy 72 kilo karından baya bastırmıştı ilk muayenede