durununannesi1 Sorum başlıkta kızlar yarın randevum var vajinal ultrasondan çevrenin söylemlerinden dolayı korkuyorum karından görünür mü 5+1de
dilekmom6 durununannesi1 benim görünmedi 5+4′te. Vajinal usg ile bakıldı. Korkulacak bir şey olsa doktorlar bakmaz zaten. İlla gitmek istiyorsan korkma derim.
durununannesi1 Kiraz53 folik asit başlamam lazım o yüzden erkene randevu aldım ama bilemiyorum umarım gözükür karından
durununannesi1 Ankaralibebe yani benim için folik asit başlasın kan değerlerine baksın 10 gün sonra tekrar gideyim sorun değil 😅 ama doktor derseki alttan bakalım hayır deyip ters düşmek istemiyorum
Ankaralibebe durununannesi1 ben dış gebelikten şüphelenince alttan baktırmıştım kese görünmemişti ama rahmin kalınlaşmış o da keseye işaret ediyor diyip içimi rahatlatmıştı. Sonra çok kişi neden alttan baktırdın diye fırçaladı beni
durununannesi1 anonim211 zayıf kişilerde karından daha rahat görünüyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama
durununannesi1 Ankaralibebe ya evet işte ben ilkinde baktırdıdığımda lekelenme yaşamıştım o korkuda bana yetmişti
anonim211 durununannesi1 yani bilemiyorum zayıfım diyemem ama kilolu da değilim 180 boy 72 kilo karından baya bastırmıştı ilk muayenede
cuteregina durununannesi1 kese haftayla değiş beta ile değerlendirilir karından 4000 üstü olmalı gözükmesi için
meyvemsi durununannesi1 biz gormustuk karindan hamileligimin basindan beri hic vajinal baktirmadim bende tedirgin oluyorum
meyvemsi durununannesi1 5+5te cok az bir sekilde kalp atisi bile duymustuk ama arkadaslarin dedikleri gibi haftayla degil betayla alakali bir durum kese gorunmesi 🙏🏻
durununannesi1 meyvemsi daha ilk kontrol olacak beta falanda bilmiyorum bi gideyim bakalım 😅 teşekkür ederim 🌸
eylusce durununannesi1 karından görünmeyebilir belki ama beta değerinede bağlı. Vajinal da bir zararı yok ki.olsa doktorlar neden riske atsın. Tüp bebek gebesiyim doktorlar ekstra dikkat ediyorlar biliyorsunuz ki tüp bebek olunca ama ona rağmen ilk muayenem vajinal oldu. Hiçbir sıkıntı da olmadı.