melismersin dyggysy evet öyle oldu :) doktor 2 cm açıklık olduğunu söylemişti. Su sızıntım vardı birde. Nişanımda gelmişti. Odaya yatış yapana kadar 4 cm olmuştum. Umarım seninde su gibi geçer doğumun sağlıcakla gelir yavrun🫶🏻
aynurella_85 melismersin kokusu baskadir simdi o dunyalara degisilmez heycan sevinç mutluluk herkeze nasip olsun
melismersin aynurella_85 amin canım tüm yavrularımız sağlıcakla gelsin :) vatanınıza milletimize bize hayırlı evlatlar olsun 🫶🏻
melismersin aynurella_85 tüm kokuları unut. Sevdiğin bütün hekesi herşeyi unut. Hayat başka akıyor artık😍
aynurella_85 melismersin evet demi bilmezmiyim ay nasip olsada gorseydik minaki senin dunyalara bedel
Fatmanur_0416 dyggysy ben nişandan 2 gün sonra doğurdum sana tavsiyem dinlen uyu inan güce çok ihtiyacın olacak öyle böyle değil bol su iç evde güzelce duşunu al öyle git yine de nstye canım
dyggysy Fatmanur_0416 öyle yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça uyuyorum 🥹 Allah’ım kolay eylesin gerçekten böyle okuduğumuz pozitif hikayeler gibi olsun hepimizin 🤲🏻❤️
dyggysy Fatmanur_0416 kafası biraz büyük kanala sokmaya çalışıyor ama girmezse 40’ı beklemeden alırım dedi 😔😔
Fatmanur_0416 dyggysy amin amin inşallah stres yapma güzel düşün inşallah bir sancıda kurtulur sağlıkla kavuşursun bebeğine 🥹💕
haylaz95 sum_doa ben doğum sancısı çektiğimde sancım 40 lardaydı ve 8 cm açıklıkla hastaneye gitmiştim ebeler neye göre öyle demişti acaba
sum_doa haylaz95 ben sancı hissetmiyordum 2 santimdi açıklığım yolladılar duş aldım evde yattım sancı bekledim ama gelmedi
dyggysy Fatmanur_0416 Amin Amin Allah razı olsun 🤲🏻🥹 ne güzle böyle birbirimizin dualarımızda olması 🫠
Fatmanur_0416 dyggysy ya tabi ki çiçeğim 🌸 biz birbirimize destek çıkmazsak kimse destek çıkmaz 💕 inşallah sağ salim alırsın bebişini kolaylıkla kucağına 🌸
mervekara_ dyggysy ya doğurdunuzmu akşam 7 8 gibi ağrı hissetim özel bölgem de basınç gibi sonra gece 3 gibi kasık ağrıları oldu geçmedi şimdi sabah 6 7 belim çok ağrıyor sümüksümsü baya akıntım geldi sizce doğum mu