dyggysy kalbimdekiminik ay demeyin demeyin hep pozitif hikayeler okudum böyle olsa baskı hissetmek sadece şıp diye doğurmak 🥲
dyggysy kalbimdekiminik o yüzden eşin yanında olması güzel bir şey ara ara bel ağrısı, karın ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum zaten benim şekerim de düşük çıkmıştı normaldir dimi 😔
mervekara_ dyggysy ya doğurdunuzmu akşam 7 8 gibi ağrı hissetim özel bölgem de basınç gibi sonra gece 3 gibi kasık ağrıları oldu geçmedi şimdi sabah 6 7 belim çok ağrıyor sümüksümsü baya akıntım geldi sizce doğum mu
sum_doa dyggysy 38 de nişan ve 2 cm açıklıkla 40. Haftada doğurdum doktorla ebeye kalsa akşamıma doğuracaktım 😂
dyggysy sum_doa ay aradığım yorum banada dün yatış verelim dedi istemedim daha da stres yaparım diye sizi çok iyi anlıyorum 🌸 birde sürekli alttan muayene edilmekte rahatsız edici 🥲
sum_doa dyggysy doktor beni direkt eve yolladı hastane ortamında sancın gelmez stresten dedi eve gittim gidiş o gidiş sancı mancı hak getire 😂
dyggysy sum_doa benide nst de sancılarım olduğu için her 4 saatte 1 nstye bağlıyor şuan gidip geliyorum 🥹 bu işler gerçekten nasip anneyi rahat bırakmak lazım 🫠
sum_doa dyggysy 50-60 larda sancılarım vardı yetmez bunlar git sen demişti bana da sürekli nst de olmak zulüm gibi allah kolaylık versin 🥹
dyggysy sum_doa aynı aynı benimde öyle en son birde açıklık kontrolü yapıyorlar evde beklemek çok daha güzel 🥹🥹
haylaz95 sum_doa ben doğum sancısı çektiğimde sancım 40 lardaydı ve 8 cm açıklıkla hastaneye gitmiştim ebeler neye göre öyle demişti acaba
dyggysy kalbimdekiminik vallahi yemek yaptım hafif bel ağrısı ve mide bulantısı var 7’de tekrar nstye gideceğiz bakalım 🥹
dyggysy kalbimdekiminik kafasını kanala sokmaya çalışıyormuş kafası biraz büyük olduğu için giremeyebilir dedi 39+2 haftalığım bugün 40’ı beklemem alırım dedi yani ben normal istiyorum hocam biraz bekleyelim dedim çok üzüldüm özeldeki doktorum bu arada bunu söyleyen devlete de gideceğim
melismersin dyggysy evet öyle oldu :) doktor 2 cm açıklık olduğunu söylemişti. Su sızıntım vardı birde. Nişanımda gelmişti. Odaya yatış yapana kadar 4 cm olmuştum. Umarım seninde su gibi geçer doğumun sağlıcakla gelir yavrun🫶🏻
melismersin aynurella_85 amin canım tüm yavrularımız sağlıcakla gelsin :) vatanınıza milletimize bize hayırlı evlatlar olsun 🫶🏻