masella nur_1207 pcos görüntüsü var demişti doktor ama 8 ay önce kürtaj oldum ondan sonra reglim bayağı geç oluyordu ama 3 4 aydır tekrar 28 30 günlere indi.
2prensesannesiiii masella ilk 10 dk önemli sonradan benimkilerde ilk yaptığım gibi olmuyor ilk 10 dksı önemli 🥰🙏🏻 ve bence de pik 🙏🏻💓 12 de test yaptım tam pik yakaladım 🙏🏻 bakar mısın
2prensesannesiiii masella çok şükür 🥹 yumurtlamayı gördük bundan sonra da pozitif gebelik haberimizi atarız buralara inşallah 💓🙏🏻
masella nur_1207 pikofol nates kullanıyorum 5 6 aydır. Hem inositol içeriyor yumurtlama düzeni için iyiymiş hemde folik asitin folat formu. Hafif kan pıhtılaşmamda var folat formunu kullanmam gerekiyormuş. 🫠
2prensesannesiiii masella bişey soracağım pıhtılaşmaya folik asit iyi geliyor mu ? bende de var pıhtılaşma
masella 2prensesannesiiii pıhtılaşma olanlar direkt folik şeklini değil folat şeklini içmesi gerekiyormuş. Folik asit olunca emilim iyi olmuyormuş. O yüzde bana doktorum folat formunu verdi 5 6 aydır onu kullanıyorum.
masella nur_1207 benimde toz, yarım bardak suya karıştırıp içiyorum. Reglim son 3 4 aydır düzene girdi pikofol etkisi diye düşünüyorum.
2prensesannesiiii masella ben sadece d vitamini ve folik asit marka folidoce içiyorum 400 mcg ne kullanıyorsun tam olarak
aynurella_85 2prensesannesiiii bugun yarin degerlndir canim sonra hun ara adet gununden 3 gun once gun ara iliskiyi birak canim sorun olursa her aan yardimci olurum
2prensesannesiiii aynurella_85 çok teşekkür ederim allah razı olsun 🥰🙏🏻 bugün regl günüm normalde ama ben tembel yumurtalar yeni yumurta salınımına girdi 🤭
masella 2prensesannesiiii bak içeriği bu kullandığımın. Altta kutu fotoğrafı var. Toz halinde 20 tane var içerisinde. Pıhtılaşmam olduğu için ve o zamanlar regl sürem uzadığı için bunu kullan demişti doktor. Biraz pahalı ama alırken her seferinde içim gidiyor🥲 
2prensesannesiiii Mervedd06 bugün yaptığım daha pik oldu çatlamasını beklicem bi dolu bi boş şeklince değerlendiriyorum🙏🏻🤭🥰
aynuss masella bendede pcos görüntüsü var inositol ve dkh kullandım 2 ay reglim düzene girdi ama şu an 4 günlük gecikmem var test de yapamıyorum 3 4 gün daha beklemek istiyorum silik çizgi flan görmek istemiyorum belirtimde yok 🥲
masella aynuss ayyy nasıl sabrediyorsun🥹 bende her ay yapmayacağım diyip yapıyorum. Test bulundurmamayı düşünüyorum evde sipariş etmeyeceğim yoksa 9. 10. Günden sonra dayanamıyorum ben.
masella aynuss ama tabi aslında en güzelini yapıyorsun. En azından tek testle var yok çıkıyor geç test yapınca. İnşallah pespembe bir çift çizgi çıkar dualarım seninle🙏🏻🌸
aynuss masella ben çok negatif gördüm yaşım 20, 1yıl 5 aydır evliyim 7 8 aydır tedavi alıyorum 3 4 yıldır pcosum diye zaten biliyordum çocuk geç olucak sonra başladım tedaviye artık umursamamayada çalışıyorum bakalım nasipp