masella 2prensesannesiiii de kız artık de gerçekten seninle birlikte testlerini gördükçe ben pik ol artık diye dua ettim 🤣🙏🏻
2prensesannesiiii nur_1207 😂🙏🏻 dün değerlendirdim gerisi allaha kalmış yarında değerlendiririm hayırlısı olsun artık inşallah emeklerimin karşılığını 10 15 güne alırım🙏🏻 allah isteyene gönlünden geçeni hayırla sıhhatle nasip etsin inşallah 🙏🏻✨
2prensesannesiiii merveedal dün değerlendirdim yarında değerlendireceğim artık gerisi takdiri ilahi regl olursam da tedavi başlayacağım inşallah gerek kalmaz 🙏🏻
masella 2prensesannesiiii bu testleri uzun zamandır bende yapıyorum ama ben bir kere bile kopkoyu test görmedim. Neden bilmiyorum ama bu ayda eşit şekilde yakaladım mesela onu pik saydım🤔
2prensesannesiiii masella bazen olabiliyormuş öyle koyu ama eşit koyulukta olmuyor ama pik sayılıyormuş allah gönlümüze göre versin inşallah pozitif haberlerle gelelim buralara 🙏🏻
masella masella @aynuss benimde 13 eylülde reglin 16. Gününde en koyu bu çıktı ertesi gün silikleşti. Bende bunu pik olarak saydım. Daha koyu değil ama inşallah piktir olmuştur🥹 
2prensesannesiiii masella ilk 10 dk önemli sonradan benimkilerde ilk yaptığım gibi olmuyor ilk 10 dksı önemli 🥰🙏🏻 ve bence de pik 🙏🏻💓 12 de test yaptım tam pik yakaladım 🙏🏻 bakar mısın
masella nur_1207 pcos görüntüsü var demişti doktor ama 8 ay önce kürtaj oldum ondan sonra reglim bayağı geç oluyordu ama 3 4 aydır tekrar 28 30 günlere indi.