hemingway fikretbaciniz hee anladım canım ben de diyarbakırdayım kuzumun adını da Roza koydum gün doğumu demekmiş bir de farsçada gül anlamını taşıyor ❤️ pır xoşe 😍
fikretbaciniz hemingway valal pır xoşe maşallah benimkiler Kürt ismi değil ya kızlarda güzel isimler varda erkeksilerin güzel yok olanlar da çok ağır ilk oğluma behram koymak istedim eşim istemedi
hemingway fikretbaciniz aynen erkeklerin ismi baya ağır agit baran falan . Kaynanam hiç Kürt ismi koymamış o yüzden çocuklarının ismi çok güzel
hemingway fikretbaciniz ben defne de düşündüm ama eşimin de gönlü olsun istedim o da çok modern dedi koymadık 🧏♀️
fikretbaciniz hemingway ay kız doğru söyledin ya ama çok güzel yavnedense roza diyince aklıma gül çiçek geliyor
hemingway fikretbaciniz farsçada anlamı da gül demek 😁 İngilizce rose gül demek o yüzden ilk gülümüzdü o manada koyduk ❤️ kürtçede de yenidoğan güneş anlamına geliyormuş 🙋♀️
2prensesannesiiii hemingway yaş 29 3 buçuk ve 2 yaşında kızçelerim var ✨🙏🏻🥰 buraya geldiğimde ben de 24 yaşındaydım🥰