fikretbaciniz hemingway yok kız ben 22 yaşındayım başkasıyla mı karıştırıyorsun benim en büyüğü 2 yaşında 😀😀
fikretbaciniz hemingway başka bi Fikret daha var o olabilir cnm benim en büyüğü 2 yaşında ikizlerim 8 aylık ben çıtır analardanım peşpeşe doğurdum senin dediğin Fikret 30 yaşında fln yanlışım yoksa
hemingway fikretbaciniz olabilir onunla karışmış o zaman ikiz gebelik genetikten mi yoksa sürpriz mi gelişti
fikretbaciniz hemingway yok Cnm estagfurullah sorun yok ben 22 yaşındayım herkes şaşırıyor zaten yaşım küçük diye ama çocukalrım da küçük 😀
hemingway fikretbaciniz bence en iyisini yapmışsın ben de 23 yaşındayım çocuğum 3.5 aylık biraz büyüsün tekrar gebelik düşünüyorum çocuklarımın arasında yaş farkı olmasın
fikretbaciniz hemingway ya oy kuzum daha minikmiş en az 1 yaşında olsun sınra planla benimkiler arası 16 ay çok zor ikiz olunca baya bi feleğimi döndürdü ama çok şükür alıştık artık
fikretbaciniz hemingway Muş cnm kız ima etmiyorum ben kimliğimi heryerde söylüyorum zaten ismim zaten Kürt ismi 😀😀
hemingway fikretbaciniz hee anladım canım ben de diyarbakırdayım kuzumun adını da Roza koydum gün doğumu demekmiş bir de farsçada gül anlamını taşıyor ❤️ pır xoşe 😍