cansumine hamilelikteikincibahar insallah öyledir canım yani üç tane test yaptım HP’sinde de çizgi vardı eğer olmazsa çizgi çıkmaz diye düşünüyorum altı gün olduğu için çok düşük çıktı diye düşünüyorum bende teşekkür ederim yorumun için ❤️
hunilii cansumine aynen o zamana daha net çıkar, 300 ve üzeri gebelik var kabul ediliyor, değeri takip edip 2000 üzeri olunca ya da son adet tarihinizi göre 7.haftada falan doktora giderseniz keseyi ve bebeği görme şansınız artar stres olmamış olursunuz
gamzeli__ cansumine sabah ilk idrarınla testini yap ilk idrarla sonuç daha belli oluyor dakika tut sonucunu at hayırlısı neyse hakkında o olsun canım benim
aselinannesi66 Canım hamilelik olmamış olsa hiçbir çizgi çıkmazdı sabah ilk idrar ile tekrar yap sonra beta ver 🌸
serisel cansumine daha 6 gün varda dogrudur hamilesin ben ilk kızımda 6 gün kala 5 le öğrenmistm😂 ikinci gebeliğimde silik cizgi cıkmasına ragmen 2 cıkmıstı betam. Sonra 3 gün sonra 175 cıkmstı adete 4 gün kala . O yuzden yükselişe gecmis senin hayrlı olsn canm. Acildeki doktor cok biliyor hemen yok😂😂
cansumine serisel ay sorma ya direk yok dedi bütün hevesimi kirdi :( ağzından bal damlıyor insallah dediğin gibi olur canım 💕 çok teşekkür ederim yorumun için
sati2211_ bet88 sizde erken yapmissiniz baya daha 6 gun var belkide gec dollenme olacak bilemeyiz adet gunu ya da gecikince yapin
sati2211_ cansumine arkadasimin acikde beta 7 geldi onada hamile degilsin adetin yakin adet olacaksin deyip gondermis 2 gun sonra beta 14 cikti gerci kimyasal oldu onun
seyabd sati2211_ offf benim de kimyasal oldu yaa çok kötü bir his duygu onlar kimyasaldan sonra ne yaptılar doktora vs gittiler mi nasıl bir yol izlediler ben korkuyla doktora gittim bütün kan değerlerime bakıldı yumurta rezervine falan bir de benim 2 ay önce de 1 tane düşüğüm oldu ondan dolayı ben aşırı korktum
2prensesannesiiii cansumine bence gebesin yeni yeni artış gösteriyor 2 güne bi kan ver canım 🙏🏻 bende böyle sınırda öğrenmiştim bi gebeliğimi
omurrdrmzz cansumine zaten referans değerin düşükte olsa var çünkü sonuç rengin kırmızı ordanda anlayabilirsin. Eğer sonuç negatif olsaydı yeşil olurdu Şimdiden hayırlı olsun :)
sati2211_ seyabd normal kadin doguma gitti o da sen erken ogrenmissin normalde cogu kadin bilmez adet gecikti zanneder aslinda kimyasal gebelik gecirir o ay sonra beta dusunce adet olur demis yani bisey yapmamislar
masella cansumine regline bayağı var bu kadar düşük çıkması normal. Büyük ihtimalle artacaktır inşallah güzel bir beta daha yazarsın buraya🙏🏻🥰