cansumine https://hizliresim.com/o3lkrbjk Merhaba kızlar adetime 6 gün var beta böyle çıktı test yaptım silik çizgi çıktı ucunde de Cokmu düşük yükselir mi yoksa yok mu neye inanacağımı şaşırdım acildeki doktor yok dedi
sati2211_ cansumine hayir sınırda gelmis sonuc 5 ve üstü hamilelik demek 2 gun sonra tekrar kan verin artis varmi ona bakin
derin112 cansumine test nasıl silik çıktı fotosu varsa paylaşır mısın canım benimde 5 gün var ama gözle bile zor görülen bir çizgi çıktı senin de öyle miydi
Mervedd06 cansumine canım inşallah vardır çok sınırda bir değer bu arada 15 dk sonra çıkan çizgiler kuruma çizgisidir ilk 5 dakika da çıkan çizgi önemli seni yanıltmasın
hamilelikteikincibahar cansumine Canım bence sen hamilesin ama çok çok yeni yani bebek olmasa silik çizgi çıkmaz beta da 0-1 arası çıkıyor zaten olmasa
cansumine sati2211_ evet öyle yapıcam ama içim içimi yiyor meraktan üç tane erken gebelik testi yaptım ucu de silik çıktı yani olmazsa eğer hiç çıkmazdı diye düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz icin
derin112 cansumine aaaa seninki baya belirgin ☺️☺️inşallah hayırlı haberlerini alırız canım dualarım seninle 🥳🥳🥳🥳🙏🏻🙏🏻🙏🏻
gamzeli__ cansumine maalesef ilk 5 dk içinde çıkan çizgileri dikkate almalısınız kutusunda bilgilendirmesi yazar zaten Bu değere görede hamile değilsiniz <5 üstü çıkması gerekiyor
cansumine derin112 senin testine de baktım ben şimdi benim 7 gün kala böyle incecikti golge gibi ertesi gün belirginlesti yarın yada yarından sonra tekrar yap bence sende
gamzeli__ cansumine işte 5 dkdan sonra çıkan çizgiyi dikkate almamalısınız dakika tutmanız daha sağlıklı olur
cansumine Mervedd06 valla sürekli negatif sonuç görmekten artık neye inanacağımı şaşırdım hayırlısı insallah diyip beklemekten başka çaremiz yok gibi ❤️ teşekkür ederim yorumun için
cansumine gamzeli__ ama daha 6 gün var adetime ondan erken yakalamış olamaz mıyım ki geçen ay adete bur gun kala yapmış 0.2 çıkmıştı
gamzeli__ cansumine olsaydı çıkardı bence Ama dediğim gibi o testleri 5 dk sonrasını kesinlikle ciddiye almamalısın
gamzeli__ hamilelikteikincibahar çizgi 15 dk sonrasında çıkmış ne yazıkki kutusundada yazar 5 dkdan sonra dikkate almamalı
cansumine hamilelikteikincibahar insallah öyledir canım yani üç tane test yaptım HP’sinde de çizgi vardı eğer olmazsa çizgi çıkmaz diye düşünüyorum altı gün olduğu için çok düşük çıktı diye düşünüyorum bende teşekkür ederim yorumun için ❤️
hunilii cansumine çok sınırda bir değer ama zaten daha adetinize de varmış, 2 günde bir kan vererek takip edin artışı
gamzeli__ cansumine sabah ilk idrarınla testini yap ilk idrarla sonuç daha belli oluyor dakika tut sonucunu at hayırlısı neyse hakkında o olsun canım benim