harbyy manolya__ daha öncede gecikmleriniz oluyo muydu peki acaba bende de mi pcos var daha önce hiç bı doktor böyle bişey demedi ama şüphelenmeye başladım bende
manolya__ harbyy şimdi şöyle soylim ben sana ben kendimi bildim bileli adetim gecikir düzensiz gelir sadece emzirdiğim zaman adetim düzeldi emzirmeyi bıraktığım gibi tekrar adet düzensizliği başladı
kbanne manolya__ bende de pcos var döngüm 35 36 gün, geçikme oluyor sürekli doktorlar zaten direk kilo vermeni sağlıklı beslenmeni söylüyor
manolya__ kbanne evet evet doğru bir konu son zamanlarda aldığım kiloyu ona bağladım şuan çok zorlanıyorum vermekte Çok zor kilo alan birisi olarak
kbanne İnsülin direncin var mı o büyük bir etki oluyor sağlık ocağına gidip kilo veremiyorum dersen kan tahlilleri yapar sebebi var ise belli olur
manolya__ kbanne normal de zor kilo alan birisiyim ben son bir ayda aşırı kilo alımı oldu şimdi zor veriyorum
kbanne O zaman bi değelerine baktır bir kaç vitamin eksikliği de kilo vermeyi zorlaştırıyor diye biliyorum