manolya__ Geçen ay düşük yaptım doktorum bir sorun yok gebelik olabilir dedi bizde korunma yaşamadık ve şimdi adetim gecikti tahlil ve test yaptım çıkmadı adet olmak için ne yapabilirim yada doktora mı gitmeliyim
manolya__ emosunanasi bilmiyorum ki tahlil verdim hiçbir şey çıkmadı sadece karaciğer yağlanması ve kolesterol yüksekliği çıktı bende
emosunanasi manolya__ Çok duyuyorum Pcos. Ama ne oluyor o hiç bilmiyorum bacım umarım geçici bişeydir
kbanne manolya__ bende de pcos var döngüm 35 36 gün, geçikme oluyor sürekli doktorlar zaten direk kilo vermeni sağlıklı beslenmeni söylüyor
manolya__ emosunanasi yumurta tembelliği oluyor doktorum daha tam benimle konuşmadı tahlil istedi sonra konuşuruz dedi
emosunanasi manolya__ Hmm anladım kuşum acaba bende de mi var ki benimde sürekli iki hafta geç oluyor adetim
harbyy manolya__ geçmiş olsun benimde reglim 10 günden fazla gecikti bu zamana kadar hep düzenli olurdu kan verdim bugün gebelikte yok doktor sizi nasıl muayne etti tahlil mi istedi yoksa alttan muayne mi etti
manolya__ harbyy merhaba ben de adet gecikmesi ile sağlık ocağına gidip kan verdim gebelik çıkmayınca biraz daha bekleyip doktora gittim şikayetimi söyledim oda Altan muayene etti sonra tekrar tahlil istedi temiz çıkınca ilaç verdi bana
harbyy manolya__ daha öncede gecikmleriniz oluyo muydu peki acaba bende de mi pcos var daha önce hiç bı doktor böyle bişey demedi ama şüphelenmeye başladım bende